上一頁下一頁
發新話題

你老婆淫蕩嗎?

收藏  |  訂閱
77  6.8k

未婚,不過gf都幾淫蕩

引用:
原帖由 Chole_fong 於 2019-12-6 12:48 發表 查看引用來源
你同你老婆結咗婚幾耐?我之前同男朋友拍咗拖兩年之後都有玩過呢啲戲
結咗都有8年了…大家都想尋求吓刺激!你都好錫你男朋友喎!

淫, 但仲未做人老婆

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-12-5 12:02 發表 查看引用來源
我屌我老婆時佢死忍爛忍 , 咬牙都唔齒肯叫
俾人大大力屌果陣死忍住其實都係另一番風味 有時我都會咁做/ 被人要求咁樣做

我老婆都會玩下震蛋,假狗,同佢玩過幻想3P,用震動假狗插住,狂啜我條野,好似好享受咁,

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-12-9 10:24 發表 查看引用來源
我老婆都會玩下震蛋,假狗,同佢玩過幻想3P,用震動假狗插住,狂啜我條野,好似好享受咁,
可以同老婆可以幻想吓!確實好幸福!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-9 09:26 發表 查看引用來源

俾人大大力屌果陣死忍住其實都係另一番風味 有時我都會咁做/ 被人要求咁樣做
我老婆最最最怕就係無得叫出聲…話真係好難頂!不過我望住佢又覺得好過癮!

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-12-10 11:21 發表 查看引用來源

我老婆最最最怕就係無得叫出聲…話真係好難頂!不過我望住佢又覺得好過癮!
嗯, 男o既係會覺得好過癮o架, 仲會專登插大力d同快d  添

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-9 09:26 發表 查看引用來源

系咁架咩.....?
但佢一有高潮大叫...射啦....射啦....要好多.....好多....快啲射晒俾我

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-12-10 13:13 發表 查看引用來源

系咁架咩.....?
但佢一有高潮大叫...射啦....射啦....要好多.....好多....快啲射晒俾我
咁人地聽話嘛 佢話收聲就真係收聲打死都唔再叫囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆