上一頁下一頁
發新話題

性生活不滿足

收藏  |  訂閱
55  4.6k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 09:15 發表 查看引用來源

係呀,比女勁快騎爆,諗起都失威呀
咁快騎得爆你,對方應該係高手,非戰之罪。

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-30 23:45 發表 查看引用來源
咁快騎得爆你,對方應該係高手,非戰之罪。
咁每個女人下面嘅形狀都有少少唔同, 有啲女就係女上就會夾到好緊

引用:
原帖由 hoiyib 於 2019-12-27 20:58 發表 查看引用來源
純粹想呻下...同另一半性生活總係滿足唔到,次次都好似交功課咁....
永遠無前戲..有時有都係幾下跟住就入,然後只有同一姿勢就完事了....
有傾過但結果都係咁☹️☹️☹️到底點算好☹️☹️ ...
你嫁依個老公前應該試過其他男人, 有比較

引用:
原帖由 hoiyib 於 2019-12-27 20:58 發表 查看引用來源
純粹想呻下...同另一半性生活總係滿足唔到,次次都好似交功課咁....
永遠無前戲..有時有都係幾下跟住就入,然後只有同一姿勢就完事了....
新婚都已經係咁......要DIY

但婚前一路都係咁? 有冇主動要求換姿勢?

引用:
你咁講會引黎好多 pm 架

回覆 1# hoiyib 的帖子

由你主動控制返個節奏

睇下Av,偷吓師,好快就如魚得水

回覆 8# hoiyib 的帖子

睇下Av,偷吓師,好快就如魚得水

客觀上,男人扑嘢交功課有兩個主因:(1)對性愛冇要求;(2)自私。

正面啲睇,呢類男人因為唔夠鹹濕,出去鬼馬嘅機會相對較低。

男人一經調教,性愛上開咗竅,反而大鑊(好似小弟咁)。

一個肯喺床上交功課嘅戇直男人總好過一個性功能強勁但不忠嘅賤男。😉

引用:
原帖由 cpfynot 於 2019-12-31 00:24 發表 查看引用來源

咁每個女人下面嘅形狀都有少少唔同, 有啲女就係女上就會夾到好緊
係wor,有啲女就係可以好快騎爆,或者就算我做主動都會快爆,有啲女呢可以插好耐,我諗除左條女下面既形狀外,水多水少都會有關。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆