上一頁下一頁
發新話題

你老婆淫蕩嗎?

收藏  |  訂閱
77  6.8k

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-12-10 11:21 發表 查看引用來源

我老婆最最最怕就係無得叫出聲…話真係好難頂!不過我望住佢又覺得好過癮!
不過有時叫得太大聲會好似慘叫咁 😝

引用:
原帖由 地獄宇宙的筍盤 於 2019-12-11 13:49 發表 查看引用來源

不過有時叫得太大聲會好似慘叫咁 😝
有得俾老婆叫但又喑住佢把口唔俾叫聲先到頂癮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-9 09:26 發表 查看引用來源

俾人大大力屌果陣死忍住其實都係另一番風味 有時我都會咁做/ 被人要求咁樣做
娘娘俾大王要求一邊啪一邊扮冇事同人講電話? 我試過要老婆咁做

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 04:15 發表 查看引用來源

娘娘俾大王要求一邊啪一邊扮冇事同人講電話? 我試過要老婆咁做
av情節呀
飽讀詩書o既本宮當然有睇過果套
但係無咁做過, 同大王本人傾計就有, 講d唔關事o既o野囉
plan旅行, 食飯, 講其他人比如有次係一個朋友就快生日之前,
一路俾大王啪住討論送咩禮物俾人好
又係欲仙欲死又要保持冷靜咁去分析其他o野

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 04:15 發表 查看引用來源

真係試過一次做做下老婆個frd打俾佢
跟手幫佢接聽兼開埋speaker俾佢講

我老婆一興奮既時候就會叫我屌死佢,又叫我搵多啲男人嚟一齊屌佢,個樣淫到不得了!

回覆 37# cocoalva 的帖子

去旅行時好想比老婆解放吓!有次去泰國曼谷酒巴比鬼佬聊!我在隔兩個位偷看佢地

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-13 07:37 發表 查看引用來源
av情節呀
飽讀詩書o既本宮當然有睇過果套
但係無咁做過, 同大王本人傾計就有, 講d唔關事o既o野囉
plan旅行, 食飯, 講其他人比如有次係一個朋友就快生日之前,
一路俾大王啪住討論送咩禮物俾人好 ...
既然飽讀詩書, 下次大王應該要娘娘一邊心算計數一邊啪, 答錯要打藤, 答岩打PAT PAT

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-12-13 12:27 發表 查看引用來源
去旅行時好想比老婆解放吓!有次去泰國曼谷酒巴比鬼佬聊!我在隔兩個位偷看佢地
得老公批准,等老婆合法下放縱一吓,大家都開心!

回覆 49# cocoalva 的帖子

不過只係傾計及抽下水,但我老婆WhatsApp 我想見識一下洋腸,我只准許用手!好快閃入厠所格,我梗係偷聽佢地淫聲浪語

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆