上一頁下一頁
發新話題

你老婆淫蕩嗎?

收藏  |  訂閱
77  6.8k

回覆 20# Water_man 的帖子

好難真玩,除非有特别原因

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-12-13 22:57 發表 查看引用來源

既然飽讀詩書, 下次大王應該要娘娘一邊心算計數一邊啪, 答錯要打藤, 答岩打PAT PAT
犯事先打籐out啦
當然主人要係咁至顯得賞罰分明, 但身為奴o既一方要純粹因為主人中意打而隨時offer俾佢玩樂
又或者好似先前咁講, 淨係因為淫, 想要官感刺激

淫蕩嘎標準係咩先???

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-17 08:20 發表 查看引用來源

犯事先打籐out啦
當然主人要係咁至顯得賞罰分明, 但身為奴o既一方要純粹因為主人中意打而隨時offer俾佢玩樂
又或者好似先前咁講, 淨係因為淫, 想要官感刺激 ...
請教一下娘娘,如果我已經表明想比人大力打patpat,但佢都係就住就住,或者唔拾得,應該如何是好呀?咁樣真係會好冇引同唔爽

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-20 02:13 發表 查看引用來源
請教一下娘娘,如果我已經表明想比人大力打patpat,但佢都係就住就住,或者唔拾得,應該如何是好呀?咁樣真係會好冇引同唔爽
多管齊下
一時比較粗魯 (主要係剛開始同佢玩sm果期, 果陣我地已經平時玩得幾癲)
"x你老味都無力o既, r痕咩..."
咁係佢唔介意我麻甩啫 未必個個男人都一樣, 換著第二個可能唔中意自己女友咁多粗口
一時比較淫蕩, 同樣都算係比較初期果陣, 又係打得我唔痛, 扮好享受囉, 好似俾佢插緊果陣咁呻吟
"大力d... 俾我.... 我中意你咁樣.... 唔好停... 再打... 用力打... 打死我..."
其實仲有好多o架, 不過大至上我覺得同口爆顏射道理差唔多,
好多男人心入面都好想但又唔好意思同埋唔敢啫,
但係如果女方每次搞完都好主動好爽快咁去啜佢, 久而久之男人係會自動波咁要射果陣移去你塊面或者個口
當然都要間唔中有少少溝通討論啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-20 07:15 發表 查看引用來源
多管齊下
一時比較粗魯 (主要係剛開始同佢玩sm果期, 果陣我地已經平時玩得幾癲)
咁係佢唔介意我麻甩啫 未必個個男人都一樣, 換著第二個可能唔中意自己女友咁多粗口
一時比較淫 ...
其實要顏射或口爆係咪要好早掹出嚟呢?
外賣仔次次都唔捨得掹出嚟,我就趕唔切去接.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 08:12 發表 查看引用來源
係... 要男人自己判斷啦幫佢唔到, 應該係有高潮感覺o黎之前卦
大王前戲足, 所以我無所謂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-20 07:15 發表 查看引用來源
多管齊下
一時比較淫 ...
等我再試吓先,好似有少少怕醜,但又好想話佢知打大力啲易啲高潮😌

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 08:12 發表 查看引用來源
要呀,如果唔係趕唔切🤣🤣🤣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-20 17:03 發表 查看引用來源
要呀,如果唔係趕唔切🤣🤣🤣
佢事前又話要射面又話要口爆,但次次都唔捨得早D拎出嚟,最後都係中出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆