上一頁下一頁
發新話題

你老婆淫蕩嗎?

收藏  |  訂閱
77  6.8k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 17:29 發表 查看引用來源
佢事前又話要射面又話要口爆,但次次都唔捨得早D拎出嚟,最後都係中出
冇計,你令佢太舒服😌😌😌

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-20 17:37 發表 查看引用來源
冇計,你令佢太舒服😌😌😌
唔關事啦…個個女人都差不多
我會諗插插吓要拎出嚟嗰吓,感覺會唔會似過山車衝落去咁呢?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 17:59 發表 查看引用來源
唔關事啦…個個女人都差不多
我會諗插插吓要拎出嚟嗰吓,感覺會唔會似過山車衝落去咁呢?
你見alex一揪出唻即刻chuk住放入我口含住全條先放手,可能就係唔想衝落去🤣🤣🤣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-20 18:05 發表 查看引用來源
你見alex一揪出唻即刻chuk住放入我口含住全條先放手,可能就係唔想衝落去🤣🤣🤣
我慣咗佢一掹出嚟我就幫佢chuk, 但我起唔切身去含會唔會係體位問題呢?如果男上我打開腳,佢就要去我側邊先接近到我塊面

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 18:25 發表 查看引用來源
我慣咗佢一掹出嚟我就幫佢chuk, 但我起唔切身去含會唔會係體位問題呢?如果男上我打開腳,佢就要去我側邊先接近到我塊面
佢有時會直接騎上你上身

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-20 18:44 發表 查看引用來源
佢有時會直接騎上你上身
外賣仔無你個朱古力身手咁敏捷😆

回覆 1# cocoalva 的帖子

師兄我老婆一樣,斯斯文文,先兩日我同佢講開佢初戀ex,我問佢老婆你對波咁大,其實有冇俾佢揸過,佢話冇,跟住開波,扑扑吓佢竟然同我講好想試下俾ex屌喎,重上哂身咁話想試吓幾個一齊屌佢,個閪特別濕!

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 19:44 發表 查看引用來源
外賣仔無你個朱古力身手咁敏捷😆
hahahaha邊關事

我都覺得自己好淫,做愛係件舒服既事。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-20 08:12 發表 查看引用來源
其實要顏射或口爆係咪要好早掹出嚟呢?
外賣仔次次都唔捨得掹出嚟,我就趕唔切去接.....
顏射或口爆梗係要掹出嚟啦, 試過遲左少少射左去肚, 唔好玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆