上一頁下一頁
發新話題

有冇人可以答我

收藏  |  訂閱
96  4.0k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-2-27 17:48 發表 查看引用來源
我已經好小循場😆我都冇男主,我得老公🥰
識玩😏😏
有感情係會性慾大d
成日同Non gf做 都係一次起兩次完
同Gf過夜 無四次都唔Check out
插極都唔厭 古人講情到濃時棍自硬
真係無錯

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-28 00:51 發表 查看引用來源
之前寫過
其實比起引版,只係小巫見大巫
寫左喺邊度?

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-28 00:52 發表 查看引用來源
識玩😏😏
有感情係會性慾大d
成日同Non gf做 都係一次起兩次完
同Gf過夜 無四次都唔Check out
插極都唔厭 古人講情到濃時棍自硬
真係無錯
有感情,做起上嚟特別唔同feel

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-2-28 01:36 發表 查看引用來源
寫左喺邊度?
Pm link比你😂
廢事係到揚返沉底既Post出黎

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-2-28 01:37 發表 查看引用來源
有感情,做起上嚟特別唔同feel

攬下錫下 傾下計又會扯左
一路做一路錫 投入好多

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-27 14:12 發表 查看引用來源
丫 而家D男主掉轉黎做既
版上d師兄好似惡好多😂
其實又可以咁理解o既, 將自己快樂建築o係奴o既痛苦上只係做主人o既其中一環,
主人亦有權o係奴身上做任何佢想做o既事, 包括果d 看似會讓奴感覺舒服但佢又會怕醜怕痕或者感覺尷尬o既,
好似奶西奶腳咁, 唔係個個女人都中意, 但如果佢係奴, 佢主人中意, 都應該放開懷抱俾主人去做

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-28 03:23 發表 查看引用來源
Pm link比你😂
廢事係到揚返沉底既Post出黎
我又要睇

引用:
原帖由 丁春秋 於 2020-2-27 03:55 發表 查看引用來源
仲有 上面位師兄講既作息
及運動都有改變
以前Sp好中意吞
佢話好味d係 haha

你男主做主,點解會lam你咁得意
其實佢唔係我個主,男主只係係度對佢既稱呼!
引起大家誤會啦。😛
因為佢唔係我sp/SL, 我地既關係有點奇怪,我唔知點稱呼佢,所以通常係度叫佢男主。😛

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-2-28 09:51 發表 查看引用來源

其實佢唔係我個主,男主只係係度對佢既稱呼!
引起大家誤會啦。😛
因為佢唔係我sp/SL, 我地既關係有點奇怪,我唔知點稱呼佢,所以通常係度叫佢男主。😛 ...
通常男主係男主人既意思,我都以為係你主人黎😂

引用:
原帖由 wong1985916 於 2020-2-28 12:30 發表 查看引用來源
通常男主係男主人既意思,我都以為係你主人黎😂
引起大家誤會,很抱歉啦!😝😝😝
因為我諗唔到比個什麼的稱呼佢。
佢份人勁細心同溫柔,佢既性格唔鐘意控制別人,做唔到我主人啦!😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆