上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.8k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-9 08:15 AM 發表 查看引用來源

🙈🙈🙈🙈
做過曬。。
已經無得再進一步啦~
勁!👍🏻
咁玩埋Dp三文治!

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-8 02:05 PM 發表 查看引用來源

更正。我諗我其實想講“親密/被征服程度”,而唔係“侮辱程度”。

我覺得,男人要完全佔有一個女人,攻入其後門係必須。

以下係各種男人征服女人嘅等級(小弟結集網上共識所得),總共十級:

1) 男人為女性口交
2) 女人為男性口交
3) 戴套性交
4) 顏射
5) 口爆
6) 無套性交
7) 中出
8) 吞精
9) ...
都有去到第8級
但係客觀d咁睇, 顏射我覺得等級應該要排o係吞精之後, 或者至少都o係中出之後囉
無套性交/中出對一d女人o黎講自己都舒服d, 俾男人咁做可能都有少少為o左自己爽o既成份,
個人唔認為一定代表被征服或者係submissive
精液本身o黎講係唔好食, 吞落肚代表完完全全接受呢個男人,
只係再嚴格d咁講精液o既氣味比佢o既味道更加惡頂,
除非姣到出汁o既女性非常渴望感受到陣"男人味"啦 否則被射精o係面上比射入口挑戰更大,
而且係更親密o既行為

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 09:00 AM 發表 查看引用來源

都有去到第8級
但係客觀d咁睇, 顏射我覺得等級應該要排o係吞精之後, 或者至少都o係中出之後囉
無套性交/中出對一d女人o黎講自己都舒服d, 俾男人咁做可能都有少少為o左自己爽o既成份,
除非姣到出汁 ...
唔入口就咩都得

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-8 10:28 PM 發表 查看引用來源

咁我應該除左第8條,其他都試過
不過口爆同吞精真係唔掂,一入口個下已經想嘔(本人口腔比較敏感)
可能果D味太濃,有陰影🤔

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-9 08:33 AM 發表 查看引用來源

Wow.....各自各做,睇人表演?
全中

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-9 01:56 PM 發表 查看引用來源

全中
齋睇唔換人玩呀?好似唔算係多p party!
係咪怕會破壞咗各人之間的友誼呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 9/10/2019 11:00 AM 發表 查看引用來源

都有去到第8級
除非姣到出汁 ...
阿蛇,如果我話...每次當你好大方好認真咁討論精液,由味覺講到口感、濃稠度、以至精液起絲嘅狀態、甚至連“腥臭”呢啲超直接嘅形容詞都爆出嚟...講真,我覺得都幾鬼性感。

雖然我咁講,又有人會話我核突同變態。

我係一個精液控。

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 9/10/2019 11:30 AM 發表 查看引用來源

唔入口就咩都得
唔入口,親密程度差啲啲。

引用:
原帖由 40人夫 於 9/10/2019 03:43 PM 發表 查看引用來源

可能果D味太濃,有陰影🤔
新鮮精液唔會味濃。儲咗一排嘅精,先會濃。

聽講有啲汁男唔生性,拍AV前會養精養足成個禮拜,等爆射時有“大量射精”嘅效果,又杰又濃。咁樣洗臉(啷口)法,真係唔得佢死。小弟雖然睇得開心,但都好同情個女優。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-9 03:48 PM 發表 查看引用來源

唔入口,親密程度差啲啲。
個質感都有d差,不過我本身擺入口既野就敏感d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆