上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.7k

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-9 05:12 PM 發表 查看引用來源

個質感都有d差,不過我本身擺入口既野就敏感d
如果只係質感o既話可以教你一招
食多d納豆, 日本人撈飯食果隻
唔係百分之一百但漿住個口o既感覺幾接近

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-9 03:36 PM 發表 查看引用來源

阿蛇,如果我話...每次當你好大方好認真咁討論精液,由味覺講到口感、濃稠度、以至精液起絲嘅狀態、甚至連“腥臭”呢啲超直接嘅形容詞都爆出嚟...講真,我覺得都幾鬼性感。

雖然我咁講,又有人會話我核突同變態。

我係一個精液控。 ...
性感? 真o既?
如果有粗口呢?
唔係成日都會o架, 睇當時對方行為有時係會"嘩吊你好L腥呀今日":smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-10 08:21 AM 發表 查看引用來源

性感? 真o既?
如果有粗口呢?
唔係成日都會o架, 睇當時對方行為有時係會"嘩吊你好L腥呀今日":smile_30:
如果好腥都照吞落肚?🤔

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-10 08:28 AM 發表 查看引用來源

如果好腥都照吞落肚?🤔
腥係不嬲都腥o架啦, 男人有幾多個食菜多過食肉呀?
加上又煙又酒 - 我自己都係, 所以無得話人
但上面講果句通常都係反擊, 鬼叫佢整我在先咩
純粹係搵d野鬧下無嫌棄o既意思
不過愛人o既o野, 無錯係點腥只要射o左入口o既我都吞
自己興奮當中, 果種腥味並唔係臭, 而係好性感o既氣味因為只有o係性愛過程中先會聞得到o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-10 09:38 AM 發表 查看引用來源

腥係不嬲都腥o架啦, 男人有幾多個食菜多過食肉呀?
加上又煙又酒 - 我自己都係, 所以無得話人
但上面講果句通常都係反擊, 鬼叫佢整我在先咩
純粹係搵d野鬧下無嫌棄o既意思
不過愛人o既o野, 無錯係點腥只要射o左入口o既我都吞
自己興奮當中, 果種腥味並唔係臭, 而係好性感o既氣味因為只有o係性愛過程中先會聞得到o既 ...
俾個👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻你!
睇嚟你好鐘意口爆吞精多過中出喎!
話時話,你口吻都幾似港姐馮x盈講性嘢咁鬼生動有趣嘅!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-10 09:56 AM 發表 查看引用來源

俾個👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻你!
睇嚟你好鐘意口爆吞精多過中出喎!
話時話,你口吻都幾似港姐馮x盈講性嘢咁鬼生動有趣嘅!
嗯...
搞得o野點都要有少少入口囉
男朋友唔需要講, 就算係SP/其他人同得佢搞即係信得過佢
唔口爆我習慣都會搞完之後啜一下有精液o既棍棍
基本禮貌:smile_34:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-10 12:04 PM 發表 查看引用來源

嗯...
搞得o野點都要有少少入口囉
男朋友唔需要講, 就算係SP/其他人同得佢搞即係信得過佢
唔口爆我習慣都會搞完之後啜一下有精液o既棍棍
基本禮貌:smile_34: ...
明白!
咁你宜家仲有Sp玩呀?
我覺得女仔識得含係比較容易得到男人的歡心呀!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 10/10/2019 10:21 AM 發表 查看引用來源

性感? 真o既?
如果有粗口呢?
粗口就...我覺得我開始接受到。

小弟喺現實中係唔講粗口嘅。上到嚟引版,先會被同流合污屌屌聲,覺得咁又幾過癮。前排返港參加遊行(以為有free sex,點知搵Q笨嘅),嘩,勁多外表斯文嘅女性喺度大聲爆粗。小弟聽到直頭硬硬哋。

女人不經意講吓粗口真係會幾性感。

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-10 01:26 PM 發表 查看引用來源

明白!
咁你宜家仲有Sp玩呀?
我覺得女仔識得含係比較容易得到男人的歡心呀!
而家唔SP啦, 怕怕了

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-11 12:00 PM 發表 查看引用來源

而家唔SP啦, 怕怕了
Why?
怕被bf知道?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆