上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.7k

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-12 06:21 PM 發表 查看引用來源

唔會丫,加左味道ok丫,不過都唔會係覺得好食🤣🤣
其實都係為左滿足男人既私慾多

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-12 06:21 PM 發表 查看引用來源

其實都係為左滿足男人既私慾多

Wa....去左兩星期日本,返黎追左一陣先睇完大家分享,多謝大家。其实輕 虐真係可以令過程刺激D,我都鐘意打下pat pat, 綁手綁腳,不过愈玩得多就愈想試多D新野 侮辱對手

引用:

係,佢地會加小小黃介辣Tim, 會好小小

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-9-15 08:59 PM 發表 查看引用來源

正 wor, 感覺如何
感覺當然好,唔係就唔會繼續。比兩個人服侍一定好過一個。

我唔中意去征服人,我喜追求大家享受感覺:smile_o13:

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2019-10-11 16:58 發表 查看引用來源

納豆果種黐立立就冇野既
不過真係好難聞
無話過佢好食呀, 只係覺得同精液特性差唔多, 黐立立+難聞,
所以如果可以適應到o既話吞精果陣應該唔會覺得太惡頂

利申我都係事後先發現, 吞精次數太多啦我都唔記得幾時開始... 18/19歲?
納豆屋企無人中意食所以一路都甚少接觸, 同埋其實並唔係我自己發現而係一個朋友咁同我講先意識到"係喎的確係有d似精液"咁樣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-12-7 13:19 發表 查看引用來源

無話過佢好食呀, 只係覺得同精液特性差唔多, 黐立立+難聞,
所以如果可以適應到o既話吞精果陣應該唔會覺得太惡頂

利申我都係事後先發現, 吞精次數太多啦我都唔記得幾時開始... 18/19歲?
納豆屋企無人中意食所 ...
我好鐘意食納豆架,我都有同感覺得幾似精又唔介意吞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆