上一頁下一頁
發新話題

冇心上咗個離婚中女 待update

收藏  |  訂閱
471  252.9k

引用:
原帖由 nicotine23 於 2020-1-8 12:12 發表 查看引用來源

正常來說, 錫下女方搞下前戲玩下溫馨, 都係基本嘢而己
我以前遇過一個, 又係話個佬, 錫兩咀就插, 插幾野就出
佢沖完涼,差不多七点,鬧鐘響。
M: 喂,起身喇,我8点半出門口,我想要多次,我哋有排無得玩。一陣先再翻訓。來啦。
佢已訓落來狂車,隻手掃我J,掃到我半硬,佢同我上套坐落嚟 : 唔想再沖身,唯有用袋。我隻手就不停咁搓佢對波。un咗陣,個袋已唔夠濕滑。佢起身除個袋出嚟 M: 入厠所,好應聲。佢開hifi, 同開住水,入到厕所,我由上到下用口啜,又奶下佢粒的。佢已不斷咁叫.大家坐係個馬桶上坐連。厠所太細,大家好冇feel,出返sofa,。M咬住毛巾: 冇乜時間,你大大力入。入咗十幾下內射。佢住身發滾。我沖完身,佢仲不斷深呼吸。
M : 哗,痴線。呢次好甘。回唔到氣住。
good bye kiss

甘主動, 好正. 最正係有個竇

好似好激咁…….有排無得玩就假期時交下功課,其他日子要休養生息

引用:
原帖由 friendho 於 2020-1-8 15:24 發表 查看引用來源
好似好激咁…….有排無得玩就假期時交下功課,其他日子要休養生息
過獎。我唔駛再功課

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-8 13:00 發表 查看引用來源
佢沖完涼,差不多七点,鬧鐘響。
M: 喂,起身喇,我8点半出門口,我想要多次,我哋有排無得玩。一陣先再翻訓。來啦。
佢已訓落來狂車,隻手掃我J,掃到我半硬,佢同我上套坐落嚟 : 唔想再沖身,唯有用袋。我隻手就不停咁搓佢對波。un咗陣 ...
師兄頂住,主動既女性好難得架~~~~

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-8 16:27 發表 查看引用來源
過獎。我唔駛再功課
唔駛交功課?咁仲好啦,養精畜銳,再接觸一砲過放出黎,肯定滿瀉

引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-8 16:27 發表 查看引用來源
過獎。我唔駛再功課
唔駛交功課?咁仲好啦,養精畜銳,再接觸一砲過放出黎,肯定滿瀉

引用:
原帖由 friendho 於 2020-1-8 17:22 發表 查看引用來源

M whtsapp叫我上去,話佢阿媽明午先返到。佢明天放假。

咁快又來?係咪準備最後盡情一鑊 等睇有相報告

😄😄兩個人都開心,真係幾好幾舒服。
引用:
原帖由 garyhorse 於 2020-1-6 21:20 發表 查看引用來源
少少啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆