上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

收藏  |  訂閱
641  243.2k

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-3-25 03:37 PM 發表 查看引用來源

其實我真心唔想女主會變成淫娃囉~但係你地係唔係見到女主變得好淫會好開心啊?
的確是會有些興奮。

梗系

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-3-25 04:37 PM 發表 查看引用來源

的確是會有些興奮。
哈哈

樓主居然往哩個方向去寫,真系無令我失望啊,哈哈哈,精彩!下一集應該就到咗系老公勸說下,女主角終於踏出出軌這一步啦。女主角會唔會從此變成淫婦真系唔知,但系第一次同老公以外嘅男人做愛,絕對系緊張刺激!

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-3-26 10:17 PM 發表 查看引用來源
樓主居然往哩個方向去寫,真系無令我失望啊,哈哈哈,精彩!下一集應該就到咗系老公勸說下,女主角終於踏出出軌這一步啦。女主角會唔會從此變成淫婦真系唔知,但系第一次同老公以外嘅男人做愛,絕對系緊張刺激! ...
哎喲,師兄,我怕再寫落去,女主變成淫娃,咁就會搞到同其他故仔一樣,無咩好睇啊

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-3-26 08:38 PM 發表 查看引用來源

究竟會系醫生先定劉 Sir 先?
我都唔知啊?

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-3-26 11:44 PM 發表 查看引用來源

哎喲,師兄,我怕再寫落去,女主變成淫娃,咁就會搞到同其他故仔一樣,無咩好睇啊
不同既,呢套的故事性夠強, 心理描寫夠正。(最好女主夠淫)

寫得幾好,吸引人看呢

引用:
原帖由 Etkar 於 2019-3-26 11:44 PM 發表 查看引用來源

我覺得女主角淫唔淫亂,完全在於妳點去描寫距嘅心路歷程同事後反應嘅啫,如果妳唔想女主墮落,妳可以寫翻女主因為愛老公,於是為了滿足老公嘅綠妻癖,就答應了同醫生單獨約會,最後在半推半就之下發生了大戰😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆