上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-4 02:17 PM 發表 查看引用來源

咪不外乎係av情節
俾人口爆顏射, 或者有咁淫得咁淫地叫,
有人會走埋後門, 我自己會被sm (如果地點係我/我bf屋企,有工具的話)
乜你都會玩後門呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-4 02:17 PM 發表 查看引用來源

咪不外乎係av情節
俾人口爆顏射, 或者有咁淫得咁淫地叫,
有人會走埋後門, 我自己會被sm (如果地點係我/我bf屋企,有工具的話)
對SM最有興趣

可否講多少少?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 4/10/2019 10:32 AM 發表 查看引用來源
...
我自己都未必會介意又唔係無食過男友以外o既人o既精液
不過又由於之前講o既原因, 唔會刻意去舔, 抹一抹就好
...
阿蛇果然係阿蛇。你嘅回應冇令小弟失望。

不負"精液妹"、"精液女俠"之名。不枉小弟對你嘅尊敬。:smile_40:

傳說話:方圓10呎之內,如果有精液飛出嚟,必被你清理!如果係連儂牆,行過射幾篤精上去,成幅牆都被你鏟走埋!

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-4 02:47 PM 發表 查看引用來源

乜你都會玩後門呀?
都話其他人囉:smile_45: 我係睇人玩果個

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-4 10:18 PM 發表 查看引用來源

對SM最有興趣

可否講多少少?
用籐條玩
打patpat或者腳掌
一般係前戲插入之前, 含過奶過, 烏低身拮起個pat從後面鞭打
10-20鞭不等(ok用力o既都), 平時兩個人玩係會更多
要扮享受咁keep住笑容, 死頂住唔可以縮, 叫聲儘量地細即係唔得嗌痛
大聲嗌出o黎o既只可以係"大力d, 繼續打, 我中意"之類
第一次果陣觀眾都幾驚嚇 不過睇多第次習慣o左就ok, 有時仲會有feedback
比如話之前d其他遊戲好似鋤dee咁俾我嬴o左 趁機報仇叫男友打多幾下
亦有搞o野果陣o既狗仔式後入俾人抽住頭髮/ 用d短少少o既工具邊插邊打
或者完事之後除套倒落我面上, 當然只限男友同我用果個
差唔多係咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 7/10/2019 11:03 AM 發表 查看引用來源

用籐條玩
打patpat或者腳掌
一般係前戲插入之前, 含過奶過, 烏低身拮起個pat從後面鞭打
要扮享受咁keep住笑容, 死頂住唔可以縮, 叫聲儘量地細即係唔得嗌痛
第一次果陣觀眾都幾驚嚇 不過睇多第次習慣o左就ok, 有時仲會有feedback
比如 ...
阿蛇,近排有冇留意到某維安團隊打示威者打得好狠?一身制服咁,超型仔,好似玩SM咁,揸住碌伸縮棍係咁扑。打頭準,打手腳又應。

唔知阿蛇睇到有咩感受?興奮定心噏?會唔會有陰影?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-7 09:03 AM 發表 查看引用來源

用籐條玩
打patpat或者腳掌
比如 ...
睇過你的帖,堅大力打,你有痕都OK?

我鍾意打pat多,但無你果D咁大力

通常企住打或狗仔時打,女方亦特別high

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-7 01:40 PM 發表 查看引用來源

阿蛇,近排有冇留意到某維安團隊打示威者打得好狠?一身制服咁,超型仔,好似玩SM咁,揸住碌伸縮棍係咁扑。打頭準,打手腳又應。

唔知阿蛇睇到有咩感受?興奮定心噏?會唔會有陰影? ...
講感受? 好難可以唔牽涉到政治喎, 所以:smile_55:
夾硬要講o既, 只可以話 1. 棍太粗, 唔係我中意o既刑具 2. 打人同被人打者都仲著住衫, 唔係我要o既場景

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-7 01:56 PM 發表 查看引用來源

講感受? 好難可以唔牽涉到政治喎, 所以:smile_55:
夾硬要講o既, 只可以話 1. 棍太粗, 唔係我中意o既刑具 2. 打人同被人打者都仲著住衫, 唔係我要o既場景 ...
除左衫先打好d咩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-7 07:50 AM 發表 查看引用來源

都話其他人囉:smile_45: 我係睇人玩果個
乜你咁鍾意睇人被插後門呀?
呢個幾特殊的癖好喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆