上一頁下一頁
發新話題

各跑馬新手,有任何問題可以在這處發問

收藏  |  訂閱
79  15.6k

引用:
原帖由 (神奇小子) 於 2008-11-6 09:00 PM 發表
我搵下賭徒先:071:轉頭pm你
4哥夠腳啦.:086:

請問邊度有貴利借:023:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-8 06:15 PM 發表 查看引用來源

請問邊度有貴利借:023:
有好介紹.......賭徒財務....:096: :096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-11-9 09:29 PM 發表 查看引用來源

有好介紹.......賭徒財務....:096: :096:
點申請:023:?
手續煩5煩複?
有冇预先先批核?
幾耐有分到户口?:023:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-11-9 09:29 PM 發表 查看引用來源

易借易還:071:

引用:
原帖由 元朗男仔 於 2008-11-9 09:45 PM 發表 查看引用來源

點申請:023:?
手續煩5煩複?
有冇预先先批核?
幾耐有分到户口?:023:
唔煩複喎..........只需講出慘況.....就得
10日數.....大二分息到啦.....:096: :096: :096:

首先一定支持呢貼:098:

但新手想問問題,多數會先四圍睇睇其他專帖,睇定邊位樓主啱自己咀形先會留言發問,多數會搵[專帖]留言,度度討論區嘅馬友都係咁:026: 呢d係慣性同人性,好難改變:026: 好彩呢度啲專區帖樓主夠友善,而且吾係搵着數之人,多數[長情],吾會突然收夠[數]就走人:071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2008-11-9 09:29 PM 發表

係嘅話~借番一百幾十萬分嚟禮拜三搵下馬仔都好喎~:041: :036:
放心細佬唔會賭其他檔口:071: ~只幫親輝哥呢檔:036: ~同埋細佬好好信用:071: ~絕對唔會賭白頭片:096:
人地話"食火煱~搵[金都果個]輝哥":096: ~呢度就係"要分多~搵[Uwants果個]輝哥":071: ~~記得唔好攪錯:096:

引用:
原帖由 籃球狙擊手 於 2008-12-2 12:32 AM 發表 查看引用來源

係嘅話~借番一百幾十萬分嚟禮拜三搵下馬仔都好喎~:041: :036:
放心細佬唔會賭其他檔口:071: ~只幫親輝哥呢檔:036: ~同埋細佬好好信用:071: ~絕對唔會賭白頭片:096:
人地話"食火煱~搵[金都果 ...
你對我真係好啦....低我期期派分俾你...:071: :071:

我係賽馬区新丁,成日係度見倒,博士点点点,請問版主博士係辺位哩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆