上一頁下一頁
發新話題

大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
147  4.7k

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 7/10/2019 05:42 PM 發表 查看引用來源
除左衫先打好d咩?
點止除衫?褲都除埋!:smile_52:

因為對於M人嚟講,全裸嘅羞恥感同恐懼感會嚟得強烈。咁樣先夠爽!:smile_04:

當然,口罩以及面具嗰啲,可以唔駛除!玩SM,蒙面造型靚啲。😷

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-7 01:53 PM 發表 查看引用來源

睇過你的帖,堅大力打,你有痕都OK?

我鍾意打pat多,但無你果D咁大力

通常企住打或狗仔時打,女方亦特別high
Ok呀, 又有幾多人會睇到呢其實:smile_30:
再講主同奴都各有技術要求囉, 奴唔駛講, 主都有做主需要o既技巧
比如手勢角度定力咁, 並唔係話拎起籐條亂咁鞭就叫做sm

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2019-10-7 03:42 PM 發表 查看引用來源

除左衫先打好d咩?
我中意呀:smile_54:
偶然都會回頭望佢, 喜歡被佢虐係因為佢都中意, 我要見到佢打緊我果陣啫啫係企起身o既:smile_30:
呢個係對我最大o既鼓勵:smile_34:

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-7 05:04 PM 發表 查看引用來源

乜你咁鍾意睇人被插後門呀?
呢個幾特殊的癖好喎!
唔得咩 我最中意係開始俾人插入果下果個少少面帶痛苦o既表情
條女愈係靚愈好睇 佢話係好耐唔中先會玩一次, 主要都係俾我地睇果陣, 入果下有d痛但插順o左之後超正超觸電
叫得勁淫囉
點忍得住唔睇

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 8/10/2019 09:05 AM 發表 查看引用來源

偶然都會回頭望佢, 喜歡被佢虐係因為佢都中意, 我要見到佢打緊我果陣啫啫係企起身o既:smile_30:
哈哈,被鞭都要check清楚條J係勃起狀態先收貨。

大王好大壓力。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-8 07:39 AM 發表 查看引用來源

唔得咩 我最中意係開始俾人插入果下果個少少面帶痛苦o既表情
條女愈係靚愈好睇 佢話係好耐唔中先會玩一次, 主要都係俾我地睇果陣, 入果下有d痛但插順o左之後超正超觸電
叫得勁淫囉
點忍得住唔睇 ...
聽落你好似都有玩過後門咁,描述被插後門嘅痛苦表情講到好啱位喎!👍🏻

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-8 07:05 AM 發表 查看引用來源

Haha~愈打愈起機!好似係地盤愈多打椿愈快起樓咁上下!

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-7 07:06 PM 發表 查看引用來源

點止除衫?褲都除埋!:smile_52:

因為對於M人嚟講,全裸嘅羞恥感同恐懼感會嚟得強烈。咁樣先夠爽!:smile_04:

當然,口罩以及面具嗰啲,可以唔駛除!玩SM,蒙面造型靚啲。😷 ...
可能係佢面前已經習慣左咩都唔著
如果有其他人在場係會尷尬d同羞恥感多d既
恐懼感就唔會因為俾人見到裸體而有

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-8 07:05 AM 發表 查看引用來源

我鍾意見到佢笑多d
感覺我可以令佢開心

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-8 10:17 AM 發表 查看引用來源

聽落你好似都有玩過後門咁,描述被插後門嘅痛苦表情講到好啱位喎!👍🏻
哎呀間屋有幾大呀... 6-8條友o係廳, 大家距離可以有多遠呢
比高清o既av仲要高清有咩細節o野睇唔到:smile_30:
但我自己後門仲係處

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆