上一頁下一頁
發新話題

3p 經驗

收藏  |  訂閱
106  6.1k

引用:
原帖由 cat185033 於 2019-11-6 09:52 PM 發表 查看引用來源

你係女?
你話呢🙊

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-7 12:51 PM 發表 查看引用來源

你話呢🙊
有無機會可以共聚吓 >_<

引用:
原帖由 保持現在 於 6/11/2019 11:33 PM 發表 查看引用來源

我自己鍾意MMF多啲 可以滿足囇我
MFF好似要同人爭嘢咁
我覺得多P好玩之處正正就係會出現爭食或者競爭嘅情況。

MMF - 爭窿插
FFM - 爭腸食
MMFF - 都會爭。爭有優勢嘅對手(譬如,樣好啲嗰條仔、大波啲嗰條女,等等)

我記得有次同兩條女(越南苗族,外國長大,有少少bi傾向)3P,玩過一個挑戰叫做“睇吓邊個快啲坐爆男人”。小弟瞓喺地下,任得兩條亂咁騎(好彩兩條女技術好,JJ冇斷到,痛到冇),嘩,以逸代勞都唔知幾爽!

最後小弟係一片淫笑聲中爆射咗第一Q。輸咗嗰條女要“飲勝”。十分重口味!不過大家玩得好開心。嗰晚小弟完成咗“一晚7”嘅個人記錄。😎

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-8 07:56 AM 發表 查看引用來源

MMF - 爭窿插
FFM - 爭腸食
MMFF - 都會爭。爭有優勢嘅對手(譬如,樣好啲嗰條仔、大波啲嗰條女,等等)

我記得有次同兩條女(越南苗族,外國長大,有少少bi傾向)3P,玩過一個挑戰叫做“睇吓邊個快啲坐爆男人”。小弟瞓喺地下,任得兩條亂咁騎(好彩兩條女技術好,JJ冇斷到,痛到冇),嘩,以逸代勞都唔知幾爽!
...
MMF 我就過2個窿一齊插 又或者一個後入一個屌口等等 又未至於要爭窿插

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-8 07:56 AM 發表 查看引用來源

MMF - 爭窿插
FFM - 爭腸食

我記得有次同兩條女(越南苗族,外國長大,有少少bi傾向)3P,玩過一個挑戰叫做“睇吓邊個快啲坐爆男人”。小弟瞓喺地下,任得兩條亂咁騎(好彩兩條女技術好,JJ冇斷到,痛到冇),嘩, ...
去到咁盡..好容易精盡人亡:smile_46:火

引用:

MMF - 爭窿插
FFM - 爭腸食

我記得有次同兩條女(越南苗族,外國長大,有少少bi傾向)3P,玩過一個挑戰叫做“睇吓邊個快啲坐爆男人”。小弟瞓喺地下,任得兩條亂咁騎(好彩兩條女技術好,JJ冇斷到,痛到冇),嘩, ...

引用:
原帖由 保持現在 於 8/11/2019 01:16 PM 發表 查看引用來源

MMF 我就過2個窿一齊插 又或者一個後入一個屌口等等 又未至於要爭窿插
前後雙隧全線通車,正。

可惜唔係條條女都肯。

等我估吓... C姐玩緊前後三文治嗰陣,係咪呻吟得零舍淫蕩?

小弟對呢種接近嗌救命嘅叫床聲最為著迷。

引用:
原帖由 MAN818 於 8/11/2019 01:38 PM 發表 查看引用來源

間中玩吓冇壞嘅。

人一世物一世,小弟甚至打算挑戰“一日十回射精”。籌備中。

引用:

MMF - 爭窿插
FFM - 爭腸食

...
正。。。咁有無係香港玩過?

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-8 11:16 AM 發表 查看引用來源

好吸引呀 ^_^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆