上一頁下一頁
發新話題

3p 經驗

收藏  |  訂閱
106  6.1k

引用:
原帖由 保持現在 於 8-11-2019 11:16 發表 查看引用來源

MMF 我就過2個窿一齊插 又或者一個後入一個屌口等等 又未至於要爭窿插
反而想知師姐你點開始肛交

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-8 01:17 PM 發表 查看引用來源

前後雙隧全線通車,正。

可惜唔係條條女都肯。

等我估吓... C姐玩緊前後三文治嗰陣,係咪呻吟得零舍淫蕩?

小弟對呢種接近嗌救命嘅叫床聲最為著迷。 ...
一定係零舍淫盪啦 比2條仔仔咁玩法

引用:
原帖由 Loff 於 2019-11-10 10:55 AM 發表 查看引用來源

反而想知師姐你點開始肛交
一個粗暴嘅男人 加一個淫賤嘅女人🙊

引用:
原帖由 保持現在 於 10/11/2019 03:25 PM 發表 查看引用來源

你話MMF時係被兩條仔“玩”。

換個角度,其實可能係你起緊人雙飛都未定呢?

小弟自己鍾意MMF多過FFM好多,可能同小弟過往多次難忘嘅MMF有關。但另一個更重要嘅原因係,我覺得女人玩MMF時“痴女覺醒”嗰種淫態特別吸引。

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-11-11 10:02 AM 發表 查看引用來源

你話MMF時係被兩條仔“玩”。

換個角度,其實可能係你起緊人雙飛都未定呢?

小弟自己鍾意MMF多過FFM好多,可能同小弟過往多次難忘嘅MMF有關。但另一個更重要嘅原因係,我覺得女人玩MMF時“痴女覺醒”嗰種淫態特別吸引。 ...
咁我係一件玩具吖嘛 唔係佢哋玩我 唔通我玩佢哋咩

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-10 01:25 PM 發表 查看引用來源

師妹有冇玩過mff?

引用:
原帖由 保持現在 於 11/11/2019 01:00 PM 發表 查看引用來源

咁我係一件玩具吖嘛 唔係佢哋玩我 唔通我玩佢哋咩
哈,咁做得玩具當然要俾人玩嘅。

一件玩具二人共享,好玩好多!

不過!如果後兩個大男人,真係要錫住嚟玩,輕琼啲玩,唔係玩爛玩殘件玩具就大家都冇得玩。

引用:
原帖由 保持現在 於 10-11-2019 13:25 發表 查看引用來源

😂即係夾硬嚟……
咁咪痛到仆街?

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-10 01:25 PM 發表 查看引用來源

粗暴入咪好痛囉.....有無用KY呀?:smile_o01:

引用:

粗暴入咪好痛囉.....有無用KY呀?:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆