性冷感

收藏  |  訂閱
14  1.5k

性冷感

我同ex同居時, 我對性好熱衷架, 幾乎晚晚都想要, 但因為性格不合分手了!

我和現在的bf一齊時, 對性無哂興趣, 因為bf 弟弟size細, 勃起都只有三寸半長, 直徑約寸半啦, 佢入既時候我真係全無快感....只想佢快啲完事!

重要成日未入就軟左.....或者未入就射.....試過幾次係咁之後, 我真係原全無mood啦...但重要安慰佢!

我而家真係一啲都唔想同佢做啦, 但佢反而成日想要, 拒絕佢佢又一副唔開心樣!

我唔想因為佢滿足唔到我而分手, 但又時見到佢成日check下, 一摸我時就去睇下自己有無反應時果個樣, 真係好唔鍾意.....

各位...我重可以點樣同佢維持落去呢, 我唔想因為咁而分手, 但有時又覺得好唔開心呀!

小朋友......好似POST錯區喎......

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-3 04:33 PM 發表 查看引用來源
小朋友......好似POST錯區喎......
我其實想問我點樣可以繼續同男友維持感情落去呀!

我唔想因為性, 要同佢分手, 我想同佢講不如唔好做啦, 咁佢又唔駛沮喪...我又唔駛唔開心

但佢又唔想.....成日要試....變左我好唔開心呀!

引用:
原帖由 999但願人長久 於 2008-10-3 04:37 PM 發表 查看引用來源

我其實想問我點樣可以繼續同男友維持感情落去呀!

我唔想因為性, 要同佢分手, 我想同佢講不如唔好做啦, 咁佢又唔駛沮喪...我又唔駛唔開心

但佢又唔想.....成日要試....變左我好唔開心呀!
我明白你既問題....但係好似情愛區啱D......

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-3 04:39 PM 發表 查看引用來源

我明白你既問題....但係好似情愛區啱D......
咁你地幫我轉返過去丫...唔該

你結了婚未?:') 如果未,你POST 錯區了!

引用:
原帖由 999但願人長久 於 2008-10-3 04:32 PM 發表 查看引用來源
我同ex同居時, 我對性好熱衷架, 幾乎晚晚都想要, 但因為性格不合分手了!

我和現在的bf一齊時, 對性無哂興趣, 因為bf 弟弟size細, 勃起都只有三寸半長, 直徑約寸半啦, 佢入既時候我真係全無快感....只想佢快啲完事 ...
成日未入就軟左.....或者未入就射.....試過幾次係咁之後, 我真係原全無mood啦...但重要安慰佢!

快d睇醫生:smile_15:

引用:
原帖由 sy_atp888 於 2008-10-3 05:15 PM 發表 查看引用來源

成日未入就軟左.....或者未入就射.....試過幾次係咁之後, 我真係原全無mood啦...但重要安慰佢!

快d睇醫生:smile_15:  
佢睇過醫生, e生話佢生理無問題, 係心理作用喎!

引用:
原帖由 999但願人長久 於 2008-10-3 05:18 PM 發表 查看引用來源

佢睇過醫生, e生話佢生理無問題, 係心理作用喎!
早洩,佢個醫生仲話冇問題?正一黃綠醫生.

引用:
原帖由 sy_atp888 於 2008-10-3 05:24 PM 發表 查看引用來源

早洩,佢個醫生仲話冇問題?正一黃綠醫生.
係喎, 個醫生話佢生理無問題, 所以轉左睇心理專家!

前往最後回覆