上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.4k

引用:
原帖由 kchl 於 2007-12-6 02:22 AM 發表

1萬...:smile_27:...好重皮..呀...

我上..香港醫生網睇過...有幾個醫生o既簡介入面都有寫可以做割包皮手術..
$3000~5000 ...想去睇睇...
係邊道有呀, 如果知道邊道有得做割包皮, 請通知我,thanks

我想問下~
如果我反出黎果時~有d  lim lim地咁既物質~係唔係唔正常??
同埋我反完如果扯起果時覺得好[who]住既感覺
係咪等同太緊要割??
因為我就咁用手模都好似感覺唔知痛定怪怪地

係咪每個男仔都要割包皮??

引用:
原帖由 lawrence1991 於 2007-12-8 12:31 PM 發表
係咪每個男仔都要割包皮??
有時男人都要割啦~

我想問下包皮口好窄,,,個頭出唔到黎,,,咁做5做到愛GA

敢問各位兄弟

以前細個都冇試過拉個龜頭出黎洗,但由7年前開始,無啦啦有d白色既野響jer jer度(果d係包皮垢,好臭架),我先至開始洗下佢同拉下d包皮。跟住響05年試過發炎,不過冇腫、冇流血,只係近龜頭果邊紅左同埋好"乸",果時醫生俾左d野我搽,同我講想割既話可以同我寫紙入院,我怕痛,所以冇割。

之後呢兩年內間唔中包皮都有少少"乸"同埋好”立”,但一兩日就好返,有時仲會有d包皮垢黏住龜頭前端,一有就即刻整走佢。

到左呢幾日我包皮又有d"乸"同埋紅(今日已經冇紅),今次唔知點解有少少部份地方有d損左,範圍極細小既傷口,好似平時擦甩表皮咁又冇流血,只係掂到果個area就有d"乸。

我平時冇勃起時,包皮只可以拉到1/2左右,再拉會好痛。平時有d包皮垢走出黎都即刻整走佢,呢七年都keep住日日清洗,不過唔知點解,有時一拉起包皮,就會聞到陣好臭既味同d包皮垢味一樣,但我已經洗走晒d污垢,都仲有陣味。但咁多年來排尿都正常,唔會痾唔出或痾尿果陣包皮"鼓"起。

我想問而家咁既情況,仲可唔可以唔割?同埋割完係咪真係痛得好緊要?邊間醫院既醫生技術最好?(私家醫院都冇問題,割得好就得)

唔該晒各位!

引用:
原帖由 ``凸仔`` 於 2007-12-10 06:44 PM 發表
我想問下包皮口好窄,,,個頭出唔到黎,,,咁做5做到愛GA
好窄,甘你有沒每日拉下拘,,拉鬆拘try過未?拉拉下會鬆d~

本帖隱藏的內容需要積分高於 999999 才可瀏覽

我想問下
我平時唔起果陣,包哂皮
起果陣都係,但係我用手反到,咁有冇問題?
and
唔知點解反左後,龜頭會有d痛,i mean touch到d野果陣,個頭好乾
希望有人問到我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆