上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  185.6k

想問 包皮過長 如果做完運動 番到home 冇即刻沖涼 葉住左下面 咁係咪好易龜頭敏感呀 因係果日之後 我睇到龜頭個面唔係紅點 係好似敏感咁 紅左一搭搭 之後去睇e生 佢話 你e d係包皮過長影響  e生話 最好割左佢 唔係好易敏感   想問有冇人都試過咁

引用:
原帖由 沒看到什麼 於 2007-12-18 10:57 PM 發表

我 pm 唔到你

係度比你啦

郭文偉醫生
地址:銅鑼灣東角中心11/F 1116室 信康醫療中心
電話:3188 2577
how much??

唔割有無大影響...真係幾長...會唔會影響發育,我就18歲...

想問一d野.我今年14old,我扯個陣係冇龜頭,但係我用手反可以反到小小,咁點好??係唔係日日到反下去,第時就會反到??????有冇人try過????:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 天使mk-2 於 2007-12-21 10:07 PM 發表
做完手術後, 屙尿成日整濕紗布, 有冇問題架?
of coz, there are so many germs in urine.. so need to change it if it get wet

引用:
原帖由 BB~ 於 2007-12-24 03:00 PM 發表
想問一d野.我今年14old,我扯個陣係冇龜頭,但係我用手反可以反到小小,咁點好??係唔係日日到反下去,第時就會反到??????有冇人try過????:smile_41: :smile_41:
it will be a problem if you don't see your 龜頭 when it is erect. but you are still young, so you can wait a year of two and see if that is still a problem

我做完手術後, 過左幾日, 去廁所, 尿柱還是一分為二, 一條向上一條向下, 會不會以後都係咁架~

引用:
原帖由 天使mk-2 於 2007-12-25 01:51 PM 發表
我做完手術後, 過左幾日, 去廁所, 尿柱還是一分為二, 一條向上一條向下, 會不會以後都係咁架~
食多啲涼茶會有改善.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆