上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  41.0k

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:42 發表 查看引用來源
其實5吋多D已頂到,再長都冇用😅😅
咁粗啲或者個龜頭大啲係咪好啲?😉

回覆 131# licklickson 的帖子

Sure yes 🤭🤭🤭

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:45 發表 查看引用來源
Sure yes 🤭🤭🤭
太粗會唔會痛?😉

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:28 發表 查看引用來源
有,用手指時還可以接受,但到佢支熱棒想入時,我就開始寫了....😅😅
先用肛塞開始試啦,2cm 開始,
準備用多啲潤滑劑。  
想容易真軍入後門,
我覺得去到習慣5cm就好易辦事啦。

回覆 134# freepic1iman_dc 的帖子

5cm???😓😓😖😖

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:52 發表 查看引用來源
5cm???😓😓😖😖
而家呢個有冇提出想玩後花園?

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:52 發表 查看引用來源
5cm???😓😓😖😖
粗5cm係習慣.
玩到5cm基本唔會入唔到。

我老婆去到44mm,
佢己經習慣比我遊佢花園😁😆

打真軍,後花園會夾緊,
玩後門,長唔係大問題。
點都唔長過便便啦🙄

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-11 14:48 發表 查看引用來源

先用肛塞開始試啦,2cm 開始,
準備用多啲潤滑劑。  
想容易真軍入後門,
我覺得去到習慣5cm就好易辦事啦。
有一次瞓到半夜,原本冇諗住搞老婆後門,因為我哋通常都唔着衫瞓覺,突然之間feel到自己硬晒,佢嗰陣時背住我瞓覺,原本諗住入佢前面嗰個窿,點知當我個龜頭入咗去嘅時候,佢比平時嘅反應大好多,之後佢之後叫我掹返出嚟,我問佢做咩事咁大反應,佢話我入錯咗洞🤣(我感覺上我係成個龜頭入咗去)。

其實我都好奇一問係咪如果女人喺完全放鬆嘅狀態,其實後門係好易入?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-11 15:01 發表 查看引用來源

有一次瞓到半夜,原本冇諗住搞老婆後門,因為我哋通常都唔着衫瞓覺,突然之間feel到自己硬晒,佢嗰陣時背住我瞓覺,原本諗住入佢前面嗰個窿,點知當我個龜頭入咗去嘅時候,佢比平時嘅反應大好多,之後佢之後叫我掹返出嚟,我問佢做咩 ...
我諗人人唔用,試想吓,
有人會便痹,又有人可以天天暢通。

但係,放鬆又一定比緊張容易入。

回覆 138# cc19880910 的帖子

應該吾會囉,手指入都會痛...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆