上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  41.0k

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-11 16:19 發表 查看引用來源
龍虎門招式都出賣埋,ching真係博學多才 😄。後門真係要小心玩,玩唔到唔好隔硬嚟。寧願諗下玩其它嘢仲好。
正所謂開卷有益, 睇吓書會增強年輕人內涵, 好似北条司嘅城市劣人, 鳥山明嘅Dr. SLUMP, 七聾豬都係唔錯嘅.

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 15:11 發表 查看引用來源
應該吾會囉,手指入都會痛...
其實我都唔好玩呢樣嘢,只不過嗰一次係喺佢放鬆瞓着嘅狀態之下,一個小小嘅意外

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-11 16:31 發表 查看引用來源

冇乜特別, 只見樓主叫石黑龍, 噏吓黃肉狼筆下嘅石黑龍功夫招式, 都係用棍嘅, 但同鹹濕嘢無關.. 冇睇公仔書 ...
正所謂開卷有益, 睇吓書會增強年輕人內涵, 好似北条司嘅城市劣人, 鳥山明嘅Dr. SLUMP, 七 ... [/quote]真係相當有內函,陰敬陰敬

回覆 12# 石黑龍127 的帖子

仲諗住問吓你MMFF 添,最近認識到一個人妻, 40中身材正,諗住玩吓

你想問乜😄

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-11 15:01 發表 查看引用來源

有一次瞓到半夜,原本冇諗住搞老婆後門,因為我哋通常都唔着衫瞓覺,突然之間feel到自己硬晒,佢嗰陣時背住我瞓覺,原本諗住入佢前面嗰個窿,點知當我個龜頭入咗去嘅時候,佢比平時嘅反應大好多,之後佢之後叫我掹返出嚟,我問佢做咩 ...
唔覺囉,我已經放鬆到冇得再鬆
佢都係要出大力隊先隊得入去
但只係個頭入果陣時,個頭拮左入去之後抽送就易好多
不過要好小心就真!入左去之後到射精之前唔好俾佢出嚟

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:20 發表 查看引用來源
之前EX想試,但只係掂到,未開始入我已嗌到好大聲,嚇到佢吾敢入😅😅
果吓個感覺好special 囉 😁
勁緊張,因為菊花口一般情況下係生人勿近
而家有另一個人嘅肢體喺果個地方徘徊

我地中意側身進行肛交,係我側身,
老公可以睇住我菊花俾佢插入時嘅表情變化
由開始入之前嘅笑容,到佢開始拮,疼痛之中強顏歡笑,
到頂唔順嘅面容扭曲,開始亂咁揸佢隻手,歷盡千辛萬苦終於捱到老公高潮
難受冇錯係真,但其實冇想像中咁恐怖囉
因為越難受其實佢會越興奮,前面個洞老公可以插半個鐘左右,插後面再痛其實十五分鐘左右佢都忍唔住會想射

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 18:44 發表 查看引用來源

果吓個感覺好special 囉 😁
勁緊張,因為菊花口一般情況下係生人勿近
而家有另一個人嘅肢體喺果個地方徘徊

我地中意側身進行肛交,係我側身,
老公可以睇住我菊花俾佢插入時嘅表情變化
由開始入之前嘅笑容,到佢開始拮,疼痛 ...
原來🐍🐍連玩菊花都咁講究😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 18:24 發表 查看引用來源

唔覺囉,我已經放鬆到冇得再鬆
佢都係要出大力隊先隊得入去
但只係個頭入果陣時,個頭拮左入去之後抽送就易好多
不過要好小心就真!入左去之後到射精之前唔好俾佢出嚟 ...
緊比鬆嘅好,特別係後花園,
雖然師姐你話冇得再鬆。
但事實你菊花卻是還很緊湊。

我老婆怕我玩得過火,佢己經唔比我搵再大嘅玩具幫佢開發佢後花園。。。,怕唔小心玩到冇晒收縮力。

多人運動, 換套真係好煩
換套時好易軟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆