上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  41.0k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-12 00:41 發表 查看引用來源
原來🐍🐍連玩菊花都咁講究😍😍😍
呵呵~ 當然 話晒係本宮送俾皇上幾份結婚禮物o既其中之一
做左好多research 架!
雖然每次被肛交基本都成面眼淚 但過一段時間又心思思想俾佢入
一來個感覺係真係超close, close 過用啫啫摔自己塊面好多好多囉
二來, 係犯賤 如同老細開會屌人一樣果句話, keep doing the same thing and expect different result
我話算啦你燥都冇用, 其實我都係同一類人不過o係唔同場合有呢種心態啫

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-12 02:10 發表 查看引用來源

緊比鬆嘅好,特別係後花園,
雖然師姐你話冇得再鬆。
但事實你菊花卻是還很緊湊。

我老婆怕我玩得過火,佢己經唔比我搵再大嘅玩具幫佢開發佢後花園。。。,怕唔小心玩到冇晒收縮力。 ...
咁俾得後花園人地入, 原本就係想給予佢最大o既壓迫感啫
撬鬆晒冇錯係可以令自己舒服d, 但咁做同時又與初衷背道而馳囉
所以本宮情願插果下痛苦d 都唔俾人用異物去開發 - 真係會愈玩愈大個囉
仲有就係你最後講果個問題 (冇晒收縮力), 講難聽d 即係失禁, 真係屌啦仲駛見人o既?
我地肛交好有系統o架! 固定一個月一次, 定o左在m 完之後第一次大戰時獻俾皇上

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 06:37 發表 查看引用來源

呵呵~ 當然 話晒係本宮送俾皇上幾份結婚禮物o既其中之一
做左好多research 架!
雖然每次被肛交基本都成面眼淚 但過一段時間又心思思想俾佢入
一來個感覺係真係超close, close 過用啫啫摔自己塊面好多好多囉 ...
原來🐍🐍耐唔耐就想俾老公拮PATPAT🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 08:08 發表 查看引用來源

撬鬆晒冇錯係可以令自己舒服d, 但咁做同時又與初衷背道而馳囉
所以本宮情願插果下痛苦d 都唔俾人用異物去開發 - 真係會愈玩愈大個囉
仲有就係你最後講果 ...
我老婆拍馬都追唔上你🤣,喺後門嗰方面佢最多接受到我攞隻手指公喺出邊按摩吓。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 08:08 發表 查看引用來源

仲有就係你最後講果 ...
師姐你真了解。

我老婆怕玩過火,失禁就出大件事啦。
不過,我冇師姐老豆咁勁,咁持久強勢。

咁要用道具,慢慢幫老婆開墾後花園😅😂🤣

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-12 09:40 發表 查看引用來源

師姐你真了解。

我老婆怕玩過火,失禁就出大件事啦。
不過,我冇師姐老豆咁勁,咁持久強勢。

咁要用道具,慢慢幫老婆開墾後花園😅😂🤣
本宮就係中意強勢o既男人
o係唔威脅到生命安全 + 我事先講過我願受o既情況下, 皇上會明知我痛都大力拮入去
肛交雖然係冇快感, 但我幾享受果種身體俾人享用o既感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 10:37 發表 查看引用來源

本宮就係中意強勢o既男人
o係唔威脅到生命安全 + 我事先講過我願受o既情況下, 皇上會明知我痛都大力拮入去
肛交雖然係冇快感, 但我幾享受果種身體俾人享用o既感覺 ...
唉。。。敬拜師姐嘅老公。

小弟強唔到老婆,
要慢慢磨到佢鬆動🙄,
慢慢試開佢嘅底線😅

回覆 1# 石黑龍127 的帖子

我也想M MF,不過未玩過

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-12 10:56 發表 查看引用來源

唉。。。敬拜師姐嘅老公。

小弟強唔到老婆,
要慢慢磨到佢鬆動🙄,
慢慢試開佢嘅底線😅
我當年都係咁試老公

引用:
原帖由 leechi1978 於 2023-12-12 11:52 發表 查看引用來源
我也想M MF,不過未玩過
有冇試過老婆口風,肯唔肯接受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆