老公夢遺

收藏  |  訂閱
33  2.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-25 02:02 PM 發表 查看引用來源

第一次應該罰款, 第二次打籐, 第三次下台
對住你我估被你食晒落肚

引用:
原帖由 nikeikit 於 25/6/2019 04:34 PM 發表 查看引用來源

對住你我估被你食晒落肚
正確。阿蛇吩咐落,大王每次打完J或者夢遺,都必須將啲龍精留番。儲埋成甖,好似蛇酒咁。好嘢嚟㗎!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 25/6/2019 04:02 PM 發表 查看引用來源

第一次應該罰款, 第二次打籐, 第三次下台
非常合理嘅提議,尤其係打藤嗰樣。

若果男人打得開懷,可以暫緩女人一切刑責,唔使下台。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-25 11:22 AM 發表 查看引用來源

你意思係"仲有兩星期就足一年"果種?
娘娘擔心嘅係浪費左一篤精

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-25 11:23 AM 發表 查看引用來源

係咩原因先?
翻工好眼訓,所以少。
係唔係好耐?

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-26 12:55 AM 發表 查看引用來源

翻工好眼訓,所以少。
係唔係好耐?
係,之前有研究統計過一般夫妻大約一星期做2~3次愛,2星期都無就真係好耐……

引用:
原帖由 ACT 於 2019-6-26 01:32 AM 發表 查看引用來源

係,之前有研究統計過一般夫妻大約一星期做2~3次愛,2星期都無就真係好耐……
有時幾日一次,有時幾個星期。
放工眼訓啊, 各位呢的情況點安排夫妻親熱?

引用:
原帖由 ACT 於 2019-6-26 01:32 AM 發表 查看引用來源

放工眼訓,呢的情況大家點安排親熱?
忙個陣,我地試過幾日一次,試過幾個星期都冇。

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-26 02:37 AM 發表 查看引用來源
放工眼訓,呢的情況大家點安排親熱?
忙個陣,我地試過幾日一次,試過幾個星期都冇。
有冇試過趁佢放假時唔出街全日幫佢"排洪"? 有時我同老婆會咁玩法

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-25 05:51 PM 發表 查看引用來源

非常合理嘅提議,尤其係打藤嗰樣。

若果男人打得開懷,可以暫緩女人一切刑責,唔使下台。
其實下台係指咩呢, 唔會係離婚卦...
點解我會有上面果個三部曲, 因為有時候人係會得過且過o既,
頭兩次如果咩o野後果都無o既話唔夠阻嚇力, 第一次覺得反正仲有兩次機會,
到兩二次又覺得都仲有一次機會, 咁第一次同第二次發生o既機率就會高囉,
間接地第三次都會快d出現
所以每次犯錯都必須要有唔同力度o既處罰
無番咁上下手段點統領六宮:smile_34:

前往最後回覆