女人太濕

收藏  |  訂閱
33  3.5k

引用:
原帖由 ACT 於 2019-7-12 11:47 PM 發表 查看引用來源
試下唔同體位,有時唔一定係前後出入動作,可以扭下腰,用轉動動作磨擦下,都幾hi架~
試左好多位佢都冇感覺 唉

試下乾插到濕
或用多啲聰明球

引用:
原帖由 jess1111 於 2019-7-16 09:29 AM 發表 查看引用來源

你覺唔覺係先自己敏感度低呀?
我諗左好多辦法,終於上個禮拜我同佢手口並用,之後坐上去好快就射左
我覺得我還算敏感,但我唔係自誇,講真,我都算係耐插嘅。
不過,確實太濕真係會覺得減少咗個磨擦,你講得啱,有時候我老婆要用手用口先刺激到我快啲射!
你呢個亦係方法之一,但就會辛苦你。

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2019-7-16 10:37 AM 發表 查看引用來源
試下乾插到濕
或用多啲聰明球
其實我對聰明球都有啲興趣,係咪有縮陰作用,你有冇試過

引用:
原帖由 Sticky1981 於 2019-7-16 05:02 PM 發表 查看引用來源

我覺得我還算敏感,但我唔係自誇,講真,我都算係耐插嘅。
不過,確實太濕真係會覺得減少咗個磨擦,你講得啱,有時候我老婆要用手用口先刺激到我快啲射!
你呢個亦係方法之一,但就會辛苦你。 ...
佢都耐,但係我覺得佢耐得黎佢體力唔得,所以咪成日做到一半軟左射唔到,另一個問題就係佢用力方面,佢經驗好淺,我都幾肯定佢用錯力 所以搞到自己好攰

引用:
原帖由 jess1111 於 2019-7-16 10:48 PM 發表 查看引用來源

其實我對聰明球都有啲興趣,係咪有縮陰作用,你有冇試過
我係男,所以以前用係拎一半身上

引用:
原帖由 jess1111 於 2019-7-16 10:50 PM 發表 查看引用來源

佢都耐,但係我覺得佢耐得黎佢體力唔得,所以咪成日做到一半軟左射唔到,另一個問題就係佢用力方面,佢經驗好淺,我都幾肯定佢用錯力 所以搞到自己好攰 ...
ic,咁經驗嘅嘢慢慢浸嘅啫。但做做吓就軟同唔夠耐力就真係身體問題,鼓勵佢做多啲運動,除咗肌力訓練仲特別多啲帶氧訓練,會好易見到成效!
我久不久都有跑全馬,所以一直有運動開。好似我跑開,唔係誇張,可以夜晚吊足一個鐘,第二朝都仲可以習慣到六點起身跑步。我老婆成日唔明我點解咁好精力。

我係起多水既,D男人通常中途就話我佢地插到我習習聲,我太淫,但佢地又好中意wor

係,因為gf 太濕 同我內射中出左一次之後  會減低磨擦

可能毎個人敏感度唔同吧
我條佬成日話我多水好濕
問佢係咪咁樣唔好
佢話唔係 話越濕越high喎

前往最後回覆