上一頁下一頁
發新話題

其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為?

收藏  |  訂閱
84  2.8k

引用:
原帖由 弱智傻仔發現案2 於 2019-10-27 08:35 PM 發表 查看引用來源
吾系打到口腫面腫我都接受到
吊吊下摑有一巴
或大大力打我屁股

無預示下大大力插入黎頂到盡
不過我男朋友好錫我沒甘做
我又吾想被他覺得我是變態
所以沒有提出 ...
咁你都應該係80%大部份人個隻,其實好多人嘅sm都吾係同正印,吾知點解。
不過大大力頂到盡應該係男人都會,個種感覺好正。

真係鐘意男人好粗暴既應該唔多,反而輕度既sm,侮辱,少少變態野反而唔少

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 26/10/2019 10:04 PM 發表 查看引用來源

入肉市場,勁呀
其實,人肉市場 = 現實世界

男歡女愛不過係一宗肉體交易。有啲幸運兒經常有價有市,但慘啲嘅人可能長期有價無市。亦有人無價但有市(貼近小弟目前處境),當然無價無市者亦大有人在。

引用:
原帖由 SexDevil 於 28/10/2019 12:05 PM 發表 查看引用來源
真係鐘意男人好粗暴既應該唔多,反而輕度既sm,侮辱,少少變態野反而唔少
似乎係咁。

好多女其實都啱玩變態嘢,越淫賤佢越鍾意。譬如叫你用佢條底幫佢褲塞口,喺浴缸度挖開妹妹俾男人欣賞然後失驚無神幫佢顏射之類(暫時只係諗到咁多)

但對暴力對待似乎唔太有興趣。至少我遇過嗰啲主動而且都算幾鹹濕嘅竹昇妹,多數係咁。但我諗模擬SM(唔係堅虐待)佢哋受落。

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-28 08:52 AM 發表 查看引用來源

同意,合適又拍到其實好難,難然話主奴,不過都係大家揀大家,所以搵極都搵吾到
但除非話你中意d好特別既play或者係比較極端既關係之外,應該唔太難搵到同好先係?
不過首先搞清楚自己中意咩之後再去搵就會容易好多啦

引用:
原帖由 Gblahx 於 28/10/2019 06:50 PM 發表 查看引用來源

但除非話你中意d好特別既play或者係比較極端既關係之外,應該唔太難搵到同好先係?
與其眾裡尋她千百度等運度,倒不如識住個聽話嘅普通女仔,然後調教佢成為“絕對之奴性”。

騎牛搵奴,好過等運到。

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-10-26 11:48 PM 發表 查看引用來源
以前細個啲嗰陣就唔鍾意SM,依家就已經被主人調教到乜都得喇🙊🙊🙊
咁你都乖,主人有咩 賞賜你

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-28 01:34 PM 發表 查看引用來源

似乎係咁。

好多女其實都啱玩變態嘢,越淫賤佢越鍾意。譬如叫你用佢條底幫佢褲塞口,喺浴缸度挖開妹妹俾男人欣賞然後失驚無神幫佢顏射之類(暫時只係諗到咁多)

但對暴力對待似乎唔太有興趣。至少我遇過嗰啲主動而且都算幾鹹濕嘅竹昇妹,多數係咁。但我諗模擬SM(唔係堅虐待)佢哋受落。 ...
外國人接受能力大D

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-10-28 04:50 PM 發表 查看引用來源

我暫時係輕虐,比較偏向 侮辱多D。我搵左好耐都搵吾到一個岩,人揀我,我揀人。不過我都係外協會員

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-10-30 10:05 AM 發表 查看引用來源

與其眾裡尋她千百度等運度,倒不如識住個聽話嘅普通女仔,然後調教佢成為“絕對之奴性”。

騎牛搵奴,好過等運到。
但正常又溝通到嘅好小

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆