上一頁下一頁
發新話題

有冇師兄中意大lin餅😋

收藏  |  訂閱
337  28.2k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-30 14:59 發表 查看引用來源
呢d都係可遇不可求的稀有珍品🤭
人妻大肚婆好難搵,搞大自己老婆之後成本好高,有得玩要珍惜好好享受。

引用:
原帖由 bonpark 於 2023-11-30 15:31 發表 查看引用來源

人妻大肚婆好難搵,搞大自己老婆之後成本好高,有得玩要珍惜好好享受。
我絕對唔會因為咁樣,破壞以後嘅性生活

引用:
原帖由 bonpark 於 2023-11-30 15:31 發表 查看引用來源

另外師兄,我PM咗你

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-30 15:28 發表 查看引用來源
哩兩粒算吾算係淺啡LIN?😍
呢粒係啡lin定粉lin

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-30 16:02 發表 查看引用來源
呢粒係啡lin定粉lin
唔好介意依張相應該P過嚟,佢應該係啡

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 16:04 發表 查看引用來源

唔好介意依張相應該P過嚟,佢應該係啡
我都認為係啡,冇乜可能會係粉🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-30 16:08 發表 查看引用來源
我都認為係啡,冇乜可能會係粉🤭
同埋根據相書所講,Pink lin,多數係淫賤無比,基本上另一半冇可能控制到佢,必定會分手或者離婚收場

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 16:18 發表 查看引用來源

同埋根據相書所講,Pink lin,多數係淫賤無比,基本上另一半冇可能控制到佢,必定會分手或者離婚收場
咁又似播,分手收場就肯定中左😂已經唔係一個分手,係分左幾手啦🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 16:18 發表 查看引用來源

有d識相學嘅話,睇對奶都睇到個女人有幾淫有幾多男人🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-30 16:28 發表 查看引用來源
咁又似播,分手收場就肯定中左😂已經唔係一個分手,係分左幾手啦🤭
除非你永遠keep到自己好好靚仔、勁有錢、性能力keep住咁勁,否則俾你得到個女人有Pink lin都冇用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆