老公夢遺

收藏  |  訂閱
33  2.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-6-25 05:41 PM 發表 查看引用來源

正確。阿蛇吩咐落,大王每次打完J或者夢遺,都必須將啲龍精留番。儲埋成甖,好似蛇酒咁。好嘢嚟㗎!
大王仲需要打j或者夢遺o既話本宮早就自行了斷啦:smile_30:
仲有咩面留o係世上

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-6-26 12:30 PM 發表 查看引用來源

大王仲需要打j或者夢遺o既話本宮早就自行了斷啦:smile_30:
仲有咩面留o係世上
打丁好正常姐, 唔洗了斷既:smile_30:

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-26 12:55 AM 發表 查看引用來源

翻工好眼訓,所以少。
係唔係好耐?
哈哈哈真係唔好意思, 引o左兩條咸蟲出o黎亂up廿四...
咁講啦, 多少o既o野人人唔同, 久唔久有人話一日要打j兩次或以上,
又有d人一個月先做一次都仲係無穿無爛
你真係應該趁宜家仲有彎轉, 同身邊人好好討論囉, 一係一齊安排時間親密,
至少都要公平公開咁講出你o既狀況, 俾對方有諒解同理解o既機會
好簡單, 直接咁講, 話知道你有夢遺即係有需要咁樣做開頭, 記得語氣溫柔d,
對方聽落去起碼覺得老婆仲係體貼同細心, 無自己攰就大覺訓理得身邊人死咁,
可能仲會加分添 可以offer一下唔做都用手用口幫佢釋放
唔好俾件事惡化落去

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-26 02:37 AM 發表 查看引用來源

放工眼訓,呢的情況大家點安排親熱?
忙個陣,我地試過幾日一次,試過幾個星期都冇。
放工大家都眼瞓,定係得你一個眼瞓?
做愛又唔一定要臨瞓先做嘅
放工一入屋就可以開波啦
再唔係weekend一早就含醒佢,睇佢仲有無機會夢遺.....

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-27 07:15 AM 發表 查看引用來源

放工大家都眼瞓,定係得你一個眼瞓?
做愛又唔一定要臨瞓先做嘅
放工一入屋就可以開波啦
再唔係weekend一早就含醒佢,睇佢仲有無機會夢遺.....
引下老公都唔錯,佢沖涼你米入埋去,係洗手間做完,做完直接沖埋涼又方便,有時緊火起上黎飯唔食都要食左女人先

引用:
原帖由 nikeikit 於 2019-6-27 02:54 PM 發表 查看引用來源

引下老公都唔錯,佢沖涼你米入埋去,係洗手間做完,做完直接沖埋涼又方便,有時緊火起上黎飯唔食都要食左女人先
頭先佢沖涼,我去廁所見到佢下面硬左,我問點解佢話掛住我。我話好像一齊沖,跟著大家慢慢親人撫摸。下文遲D再打。

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-28 01:47 AM 發表 查看引用來源

頭先佢沖涼,我去廁所見到佢下面硬左,我問點解佢話掛住我。我話好像一齊沖,跟著大家慢慢親人撫摸。下文遲D再打。
禁米好,事在人為!被心機

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-28 01:47 AM 發表 查看引用來源

禁米好,事在人為!被心機

引用:
原帖由 joeychanchan 於 2019-6-25 03:22 AM 發表 查看引用來源
最近發覺老公半夜是個夢遺,自己靜靜去換褲, 大家老公男朋友有冇咁??正常嗎?
冇攪野冇出野先會夢遺喎,你地係咪好耐冇攪呢

作為妻子第晚應該即幫佢出火

前往最後回覆