上一頁下一頁
發新話題

其實多吾多女性鐘意比較粗暴嘅性行為?

收藏  |  訂閱
84  2.9k

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-1 09:12 PM 發表 查看引用來源

冇都玩得 總之主人叫到 小奴就肯做
我最希望收到隻奴係會咁同我講, 冇咩特別想玩, 咩都玩得, 只要主人鐘意的話, 可以無底線

我老婆就係鍾意我強姦佢,同佢好鍾意我有禁入插禁入,同埋我成日要佢講以前點樣比其他人扑。

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-1 04:56 PM 發表 查看引用來源

之前生日佢話禮物就係比我自由一日唔洗報備、需要佢同意先可以做乜嘢之類:smile_39: 咩料,我話淨係想比佢管得更加甘
最後就無比自由我了😂 覺得好笑 ...
正常一個奴諗法

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-26 20:04 發表 查看引用來源

入肉市場,勁呀
BDSM 最緊要透到氣,唔痛,冇受傷,我覺得唔錯!

暴力唔舒服,痛同受傷,我就唔得!

引用:
原帖由 Benbenbenji 於 2019-10-28 08:56 發表 查看引用來源

咁你都應該係80%大部份人個隻,其實好多人嘅sm都吾係同正印,吾知點解。
不過大大力頂到盡應該係男人都會,個種感覺好正。
幫警察做嫌疑犯要保持合作,不能對嫌疑犯有暴力。你話正印唔正印?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-1 04:51 PM 發表 查看引用來源

反而每次play都係唔同角色我覺得 應該 唔會混淆既... 戴頭盔先:smile_43: 但如果係一個play入面不停變,咁就有d難理解既... 不過世界無奇不有啦
我都贊同SW係有唔同partner,而對住每一個人佢既m/S性都會係固定 ...
咁你有無試過做主?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2019-11-1 04:56 PM 發表 查看引用來源

之前生日佢話禮物就係比我自由一日唔洗報備、需要佢同意先可以做乜嘢之類:smile_39: 咩料,我話淨係想比佢管得更加甘
最後就無比自由我了😂 覺得好笑 ...
你自己申請,主人即批,haha.. 如果主人有日真係俾自由你,你會吾會覺得主人吾關心你或無以前咁重要?

引用:
原帖由 保持現在 於 2019-11-1 09:12 PM 發表 查看引用來源

真係好乖wor, 賞你其他人米青呢?

引用:
原帖由 苦樂 於 2019-11-3 07:14 PM 發表 查看引用來源

BDSM 最緊要透到氣,唔痛,冇受傷,我覺得唔錯!

暴力唔舒服,痛同受傷,我就唔得!
咁你玩開D咩?綁?BDSM都幾難吾痛

引用:

有無諗過主人會將你同人分享 都願意咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆