(求救)各兄弟幫幫手...

收藏  |  訂閱
13  1.4k

(求救)各兄弟幫幫手...

本人尋晚去了東莞尋歡...
本來都好好地...
0係做愛0既時候, 唔知係唔係大陸D避孕套太廢0既原固...
吉吉下個套突然穿0左...
我已經即刻拔返出0黎0架喇~
但我好怕唔知會唔會賴0野(性病)...
各兄弟都知啦, D囡囡有病冇樣睇0架嘛...
都唔知會唔會咁唔好彩添0架- -"...
到今日我細佬都仲未有咩異樣...
但我聽人講話過多兩日如果真係賴0野先會有異樣...
究竟而家我應該點做好呀?
真係好驚賴0野, 冇事尤自何...
有事就手尾長喇~~~
各兄弟我應唔應該襯早去睇睇e生驗一驗?
定係睇定D,過多兩日細佬真係有問題先去搵e生呢?
如果真係賴0野會有咩詳細異樣0架?
大約幾多日先會出現病徵呢?
邊度有e生好介紹又平又好0既呢?

請各位兄弟幫幫手解答小弟無知的一問啦- -"...

請大家幫幫手解答一下啦- -"...

唔好諗啦,已經發生左囉   等1個禮拜度睇下有冇異樣啦,有既即刻睇醫生
宜家擔心都無辦法~~~~

引用:
原帖由 老婆仔仔 於 2006-9-28 10:08 PM 發表
唔好諗啦,已經發生左囉   等1個禮拜度睇下有冇異樣啦,有既即刻睇醫生
宜家擔心都無辦法~~~~
但如果真係賴0野的話早D去醫會唔會好D0架?
我唔想等到細佬又腫又痕又痛0既時侯先搵e生- -"...

去油麻地o個度有間野<好似大診所,有好多科,我只識去唔識講>.....起玉石市場o個邊.....去性病科睇....幫你驗...而家就唔知...不過我之前去過兩次都唔洗比錢....重好快可以驗倒.....驗倒冇野咪又可以上去玩囉....ccc

引用:
原帖由 慘慘豬 於 2006-9-29 12:28 AM 發表
去油麻地o個度有間野<好似大診所,有好多科,我只識去唔識講>.....起玉石市場o個邊.....去性病科睇....幫你驗...而家就唔知...不過我之前去過兩次都唔洗比錢....重好快可以驗倒.....驗倒冇野咪又可以上去玩囉 ...
咁我應該知0係邊喇....
但我想知去果度駛唔駛預約0架?
多唔多人等0架= ="!?
唔該晒bro.

再等多一排啦..如果真係有事就去睇醫生

引用:
原帖由 不明游客 於 2006-9-29 12:36 AM 發表

咁我應該知0係邊喇....
但我想知去果度駛唔駛預約0架?
多唔多人等0架= ="!?
唔該晒bro.
人一般多,唔洗預約...只係唔知你搵唔搵倒.....你去問下玉石市場d人可能會知

最好就唔洗錢...o個下先正

引用:
原帖由 今次真係大檸樂 於 2006-9-29 12:50 AM 發表
唉 . 不如比個地址我先喇, 我耐左野喇. /\
我識去唔識講....你去o個頭問下人啦....因為o個間野都幾大下

前往最後回覆