鑫華0的女好唔得

收藏  |  訂閱
10  2.0k

鑫華0的女好唔得

我唔記得係鑫華定鑫泉....好似同一個老細...不過一間正一間斜..
我係比個法式雙飛唔知咩推油吸引左...先會去...點知去左發覺0的女完全唔掂...好€失望...各位巴打有冇去過...我0係上兩個禮拜去既...

引用:
原帖由 kyboy 於 2006-9-28 02:38 PM 發表
我唔記得係鑫華定鑫泉....好似同一個老細...不過一間正一間斜..
我係比個法式雙飛唔知咩推油吸引左...先會去...點知去左發覺0的女完全唔掂...好€失望...各位巴打有冇去過...我0係上兩 ...
N年前去過一次, 開大要去另一個地方, 環境同軟件都好差, 價錢又唔係特別吸引, 就算附近都大把其他選擇, 所以無再去...............

去另一个

咁請問各位巴打附近有咩好去處呀?同埋鑫華0個棟樓好似有間k場, 0個度又得唔得呢?

引用:
原帖由 non_brake2 於 2006-9-29 08:55 AM 發表
咁請問各位巴打附近有咩好去處呀?同埋鑫華0個棟樓好似有間k場, 0個度又得唔得呢?
呢位巴打........妳幾時去呀?妳去完後可唔可以post個報告出黎呀?:003::003:

呢位巴打!你究竟幾時過去試下場呀?...........等你報告的巴打上

引用:
原帖由 kyboy 於 2006-9-30 11:10 AM 發表
呢位巴打!你究竟幾時過去試下場呀?...........等你報告的巴打上
巴打...10月3日約埋一齊去~好冇呀~

Thank you, brother, Thanks for posting too..

so good.........i waiting you and your 戰友呀......

引用:
原帖由 non_brake2 於 2006-9-30 12:43 PM 發表

巴打...10月3日約埋一齊去~好冇呀~
呢位巴打......!其實妳地係10月2號去定係10月3號去呀??????之前好似話係10月2日晚喎............:020:

前往最後回覆