上一頁下一頁
發新話題

金濤閣芬蘭,98號九巴

收藏  |  訂閱
188  47.2k

引用:
原帖由 kitkenyu 於 2008-1-30 02:01 PM 發表
上星期同朋友上左去, 可能太早7pm, 只有早班, 得果幾條女, 中女, 樣同身形真係麻麻...........but 條女service ok, 比佢差d 夾爆, 幾好feel, $5XX 算係咁啦, 咁啱同朋友講開, 佢又係早幾日去過溢泉話bad  ...
thx report

引用:
原帖由 kitkenyu 於 2008-1-30 02:01 PM 發表
上星期同朋友上左去, 可能太早7pm, 只有早班, 得果幾條女, 中女, 樣同身形真係麻麻...........but 條女service ok, 比佢差d 夾爆, 幾好feel, $5XX 算係咁啦, 咁啱同朋友講開, 佢又係早幾日去過溢泉話bad  ...
c兄你就好la食到件岩心水
上次食件老餅不特止
走果時發覺比人從銀包潛左200蚊
因為10張100蚊紙好易記(少左兩張)

講真呢個場有d女係ok的, 而且夜班好過日班!!! 搵唔搵到好就要睇彩數

引用:
原帖由 小河馬 於 2008-2-4 03:07 AM 發表

上次食件老餅不特止
黑店~~~~~~~~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 markham 於 2008-2-4 12:59 PM 發表
講真呢個場有d女係ok的, 而且夜班好過日班!!! 搵唔搵到好就要睇彩數
夜晚98.99.92都唔錯

thanks for sharing....

引用:
原帖由 onetwothreefour 於 2008-2-6 06:04 PM 發表
thanks for sharing....
樓主試過邊個呢???

引用:
原帖由 小河馬 於 2008-2-4 03:07 AM 發表

上次食件老餅不特止
咁大件事,入咗黑店.

唔該哂金記NO;98
會試試!

:smile_15:

有無詳細地址﹖!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆