上一頁下一頁
發新話題

金濤閣芬蘭,98號九巴

收藏  |  訂閱
188  47.2k

引用:
原帖由 小河馬 於 2007-11-2 08:21 PM 發表
唔好咁寒
寧願比多一百幾十
上6/f至尊非常young
9/f翡翠湖女多服務放
11/f女一樣平均正過金記平過佢幾草tim
金記無謂博lu^^^^:smile_38:
行到個幢building,梗係去6/f至尊:smile_38:

thx for ching's report, wanna want to try~

等埋c hing~第3part~慢慢打唔使急~不過要快~

引用:
原帖由 redpeople 於 2007-11-2 06:16 PM 發表
最近一次去旺角金濤閣,做了呢個98號,夜晚更的.
樣ok,不過不失,唔可以話好靚,但相當順眼,又很後生的北妹,約25-26歲左右,算係幾young,雖然是北妹,但廣東話都幾talk得,由於佢個look姣姣地,不是斯文型.
另外想講下 ...
你最好唔好亂咁介紹. hk$ 500 幾水玩個北妹.
去深圳叫一蘿黎玩都得.
一個大ball
一個長腳.
一個多毛.
另一個多water or juice
都係咁常下錢...................旺角都女都係上面做完先來....
唔好禁傻.........

引用:
原帖由 小河馬 於 2007-11-4 09:51 PM 發表

之前都係睇報告去
日班試過所謂後生陀地
約莫未夠40 lor
一般波路
下盤擁有一雙大象腿
房好黑有味有漬
唔係話想唱衰人
而係小弟親歷去過後感
去過也好幾次
同樣失望而回
彈過唔少女
從未見過有或似 ...
呢d先至係真話:smile_40:

引用:
原帖由 jackieho2 於 2008-1-11 04:51 PM 發表

你最好唔好亂咁介紹. hk$ 500 幾水玩個北妹.
去深圳叫一蘿黎玩都得.
一個大ball
一個長腳.
一個多毛.
另一個多water or juice
都係咁常下錢...................旺角都女都係上面做完先來....
唔好禁傻 ...
香港好多場都係咁...
不過好似另一topic講
在港玩安心d
呢間亦平少少囉.....

引用:
原帖由 七叔 於 2007-12-23 11:12 AM 發表
廣告..................
有幾個師兄係唔係轉左工, 幫第2個場賣廣告:smile_41:
不過都可能係同一個人:smile_45:
心水清:smile_30:

夠竟有無堅料報到?

我好耐以前都去過呢座大廈既SN, 當然無大陸咁好但又唔係差得咁緊要啫. 我想要UPDATE既資料, 有無人幫到手?

引用:
原帖由 markham 於 2008-1-15 12:39 AM 發表
夠竟有無堅料報到?

我好耐以前都去過呢座大廈既SN, 當然無大陸咁好但又唔係差得咁緊要啫. 我想要UPDATE既資料, 有無人幫到手?
可以試下99..and98

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆