[原創作品] (*(*)

收藏  |  訂閱
26  16.7k

(*(*)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

好,sam 哥為港爭光,扑9條㗎妹就啱數

SAM哥唱SAM歌

等樓主更新

Aoi sora 飲到塊臉紅得像個蘋果般可愛. 日本妹果然kawaii. 我感到Aoi sora 靠在我身上十分誘人. 我個小小Sam, 不禁咁靜靜咁起革命咁扯起左. Aoi sora無避諱咁挨在係我身上, 我感到左臂觸碰到佢右邊個起伏跳動既軟軟林林巨胸, 我即時對佢起哂痰.

Aoi sora更用對水汪汪含情脈脈既黑眼晴電我, 佢個咀唇似噴著慾火般向我挑逗靠近. 我係一個血氣方剛既男人, 對住咁大波既日本妹送上門, 真係有食唔食罪大惡極啦. Peggy你唔好怪我呀, 你去遊台又唔預我. 丟底我一支公,係香港寂寞難耐. 所以, 我內心完全無半刻掙扎及內疚, 就狂咀落Aoi sora個靚靚如玫瑰花瓣既咀唇度. 讓我地..吻下去..吻下去..Aoi sora既靚咀想我咀..想我咀.. 我地既身軀緊緊靠緊..緊靠緊.. 就如一對熱戀情侶.

我地頸項交纏..熱烈濕吻中..我啜住Aoi sora條嫩滑香舌..Aoi sora用雙手勾住我條項頸, 伸出舌尖往上迎接, 我地舌尖互舔..如蛇吐舌交纏不斷..吞吐對方既口水. 我地兩個都係酒精影响下..慾火焚身..我右手係Aoi sora個背部進攻..慢慢咁向下摸佢個豐股..左手就由腰部向上咁推握佢個起伏中既大波. 香噴噴既日本美少女體香, 軟軟火熱熱既身軀, Aoi sora..被我吻到嬌喘既呼吸聲..誘惑到我個Sam小弟弟脹想爆咁..褲檔下撐起一個巨帳篷. 我地兩個都feeling hot. 我手摸落Aoi sor背部條連身裙既裙鏈..向下拉..跟住Aoi sor配合地令到條裙脫左落地..我見到個蘋果綠色有著誘花紋既bra..一條四吋半既事業線..波濤胸湧..彈下彈下..真係睇到我鼻血都標咁制. 我條女peggy得32B cup, 平時渣開雞包仔.  家下見到既係35d cup既雞頭大包. 我雙手忍唔住, 駛左招隻龍出海. 跟住, 我聽到我細細個看日本AV片, 聽得最多既一句話.

Aoi sor : 也咩爹 yamete

聽到呢句話..真係爽YY..重要係現場..聽住真正日本妹講喎..我當然即時回返佢一句

Sam : 舒服嗎 kimochii

手就繼續咁隔住佢個薄bra, 大大力咁緊握住對大奶..搓呀..搓呀..好似搓搓麵團咁.

Aoi sor : 也咩爹..也咩爹..也咩爹..

Sam :kimochii..kimochii..kimochii

大戰日本妹、为國爭光、锄爆佢呀!好期待楼主快快更新

引用:
原帖由 pk1968 於 2019-2-9 08:19 AM 發表 查看引用來源
大戰日本妹、为國爭光、锄爆佢呀!好期待楼主快快更新
好!!!作為中國人 我地絕對唔係東亞病夫 !!!就比條日本妹 見識下中國床上功夫點厲害法 !!! 要條大波日本妹係中國人跨下慾仙慾死!!! 

支持森哥一邊抗日,一邊韓戰

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-8 03:58 PM 發表 查看引用來源
我叫阿Sam, 今年廿五歲. 我住係大圍名城, 我同個妹及父母同住間四房單位.  我係一個建築劃圖員. 我有一個要好既女朋友, 佢叫Peggy做文員仔, 佢今年廿二歲.  我同佢拍左兩年施, 計劃今年年尾結婚.

我爸爸都有d米既, 佢最近送左層同座既兩房單位比我, 作為日後我結婚既禮物. 間屋買左唔夠兩個月, 裏面差不多乜都未買, 得張爛鬼sofa同一張我為左扑下野買住先既平平地既King ...
師兄好好睇,加油,不過想問吓,大圍火車站距離名城好遠?要打的返屋企?

樓主。 你和這香討會員可能是遇到同一個女人呀

香港討論區 ==>戀愛婚姻 ==>情情愛愛 ==>大家慎防日本妹的疑似騙局

h t t p s : / / ladies .  discuss.com.hk  /   viewthread . php ? tid = 28020425 & extra = & page = 1

前往最後回覆