矮佬之道0614 R10 夢幻人生 好友益 勝賢 南莊之歌 R11 風雨駒 眾歡笑 開心人生 鎮山寶

收藏  |  訂閱
35  5.2k

矮佬之道0614 R10 夢幻人生 好友益 勝賢 南莊之歌 R11 風雨駒 眾歡笑 開心人生 鎮山寶

矮佬之道0614 騎王大熱門唔洗問貴都係亞拉啦!

矮佬之道0610
Tips provided on site

R1 大醇威 騰龍超影 春風得意 陽明亮亮
R2 共創歡樂 靚紫荊 美麗天使 千金不換
R3 喜悅明駒 爪皇烈焰 機緣巧俠 百寶袋
R4 閃電精靈 精彩勇士 獎金大王 年年豐收
R5 老實人 成才 首飾傳奇 中華威威
R6 銀河飛馬 戰熊三千 多多寶驥 得賞
R7 都靈紅星 超趣 勇敢皇者 馭風行
R8 平海歡星 加州雷電 喜勝駒 勝利在手
R9 跳出世界 正陽清風 經典之星 金鼓齊鳴

佬之道0614
馬前課之第十一課
今次應可旗開得勝
風雨不改襯風景濃
你覺得佢是否有話
今次打錶佬應無錯

方仔: 狗仔你同肥仔都幾識做, 等我有機會威一威喎! 新丁, 係同馬屎响同矮仔應造識啦!

矮佬之道0614
馬前課之第十一課
今次應可旗開得勝(鎮山寶)
風雨不改襯風景濃(風雨駒)
你覺得佢是否有話(眾歡笑)
今次打錶佬應無錯(開心人生)

r1 禪勝寶駒 海王駒

R2 鑽石達人 星河戰駒 幸運精選 舉世無雙

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-14 12:18 PM 發表 查看引用來源
r1 禪勝寶駒 海王駒
5只馬冇位置Q喎:071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-14 12:41 PM 發表 查看引用來源
R2 鑽石達人 星河戰駒 幸運精選 舉世無雙
就係咁簡單, 又可以揾番些少賭本, 雖然我好喜歡論馬, 不過唔會好難賭. 我都唔係咁喜歡上載真機, 不過那條粉腸周不時條氣唔順, 等佢順下氣先.

Queen Soap, mind your own business. 我要吊你個Seafood.

附件

R2 bet.png (43.58 KB)

R2 bet.png

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-6-14 01:19 PM 發表 查看引用來源

就係咁簡單, 又可以揾番些少賭本, 雖然我好喜歡論馬, 不過唔會好難賭. 我都唔係咁喜歡上載真機, 不過那條粉腸周不時條氣唔順, 等佢順下氣先.

Queen Soap, mind your own business. 我要吊你個Seafood. ...
怕你「忘掉」佢:096:

前往最後回覆