上一頁下一頁
發新話題

名不虛傳之妹妹篇

收藏  |  訂閱
149  24.7k

名不虛傳之妹妹篇

今早收工,見周身散晒,的氣心肝去MK 搵姊妹花。之前係度做功課已經索資料,所以打個輪就約好咗。家姐已經忙緊,所以係妹妹幫我嘅。真係唔講得笑,好耐未試過可以有人dup得咁(中)嘅!唔係話好溫柔嘅洗牌式摸摸,而係堅砌堅LOK骨!有啲位真係幾痛,而且妹妹好有信心,一噉落去就已經話到比我知邊度差。Part半即係65 mins 3舊水真係值得比。 講得白啲添,呢度係揸正骨水嘅,其他嘢各位請自己再諗諗喇。

又多個新post🤭

引用:
原帖由 baozakeruka 於 2020-3-22 22:11 發表 查看引用來源
今早收工,見周身散晒,的氣心肝去MK 搵姊妹花。之前係度做功課已經索資料,所以打個輪就約好咗。家姐已經望緊,所以係妹妹幫我嘅。真係唔講得笑,好耐未試過可以有人dup得咁(中)嘅!唔係話好溫柔嘅洗牌式摸摸,而係堅砌堅LOK骨!有啲 ...
師兄,你都好快,昨天問我取資料,今天即試!
我都只是Queenie同我按了十多次
暫時未試過Nancy 同我按,揾次要試吓先!

引用:
原帖由 mark_tw 於 2020-3-22 22:38 發表 查看引用來源
又多個新post🤭
又有乜問題呢?
你睇David兄分享資料給樓主,樓主去完自己出報告,他都不介意喇!
不會像某些人說三道四,說騎劫他人的Post,不停批評他人。
每人都有權去完按摩,自己出報告的自由,說出自己的感受!
好過在這討論區第一頁,看那些2018年的舊帖啩?你唔厭我都覺得煩啦!
這些舊帖比人隔一至兩日,就被某幾個推上來一次!
又不是有什麼新資訊,睇新內容好過睇舊啦!

引用:
原帖由 神州行 於 2020-3-22 23:05 發表 查看引用來源
又有乜問題呢?
你睇David兄分享資料給樓主,樓主去完自己出報告,他都不介意喇!
不會像某些人說三道四,說騎劫他人的Post,不停批評他人。
每人都有權去完按摩,自己出報告的自由,說出自己的感受!
好過在這討論區第一頁,看那些2018 ...
認同神州兄所說,各人都有自己的意見同感受,不一定在他人的報告內發表嘅,自己出又如何!
樓主最後所說的幾句話,其實表達是正骨,不像某舊帖比人吹吓吹吓,當作是邪骨,所以說清楚是最好的!

師兄,我都想試吓,請PM資料,謝謝

引用:
原帖由 hippo526 於 2020-3-23 09:32 發表 查看引用來源
師兄,我都想試吓,請PM資料,謝謝
師兄已pm

引用:
原帖由 神州行 於 2020-3-23 09:53 發表 查看引用來源
師兄已pm
師兄 我都好有興趣 可pm我呢?謝謝

回覆 3# DAVIDCHAN8688 的帖子

齋讀不回, 要罰架!

回覆 2# mark_tw 的帖子

因為我真係捱夜捱到堅痛, 好想揾個dup  得嘅, 見咁多C 兄讚, 物搏下囉。  又真係幾好喎, 不過佢真係會lok 骨lok 到啪一聲! 嚇鬼死。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆