上一頁下一頁
發新話題

有得食唔食罪大惡極,今次真係有餐飽飯食啦(更新p.38#562)

收藏  |  訂閱
815  66.0k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 07:26 PM 發表 查看引用來源

就黎8個半月炸:smile_o06:
他邊有甘大呀.............................

引用:
原帖由 ajenny 於 2010-1-10 07:54 PM 發表 查看引用來源
他邊有甘大呀.............................
有d人覺得圖b唔似咁細個架,因為圖b個樣生得老積,而且佢大份麻:smile_o06:

其實咁凍又有個高大暨人抱住都好warm,正呀

引用:
原帖由 bp-6m 於 2010-1-10 08:20 PM 發表 查看引用來源
其實咁凍又有個高大暨人抱住都好warm,正呀

最緊要係佢夠細心,我最buy男人細心既:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 19:26 發表 查看引用來源

就黎8個半月炸:smile_o06:
唔好意思!!!!睇相唔似,而家d細路仔個樣真係呃到人,以前就用眼分唔到男仔定女仔,而就睇唔出幾多歲...:smile_o05:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 08:23 PM 發表 查看引用來源
唔好意思!!!!睇相唔似,而家d細路仔個樣真係呃到人,以前就用眼分唔到男仔定女仔,而就睇唔出幾多歲...:smile_o05:
唔緊要既,圖bb係男仔,2009年4月22日出世既,

所以而家8個半月多d:smile_o06:

支持圖媽:smile_38: :smile_38: :smile_34:

引用:
原帖由 darlun 於 2010-1-10 08:32 PM 發表 查看引用來源
支持圖媽:smile_38: :smile_38: :smile_34:
多謝雀仔支持:smile_o06::smile_o09:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-10 08:38 PM 發表 查看引用來源

多謝雀仔支持:smile_o06::smile_o09:
唔洗客家 開心最緊要

引用:
原帖由 darlun 於 2010-1-10 08:43 PM 發表 查看引用來源
唔洗客家 開心最緊要
開心架,係因為班朋友真正關心我而唔係有野食而開心:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆