上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
184  13.2k

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-15 02:42 AM 發表 查看引用來源

CHING,我同我D朋友出來玩,只有一個目的,就係要開心!所以我地比較玩得無所謂,因為我地知道希望越大失望越大,有時放開D玩可能重有驚喜!出來玩有D心得,唔知CHING用唔用得著,第一。叫女我地起碼一人會叫兩件 ...
大ching
好多謝你既指引
相信係你向CP玩得成功既主因

我就真係乜都無所謂,
我串d講句, 我吾信無乜女吾想跟我過夜,
我玩女女, 係玩到佢地好玩心,
我地向五月瓜都無人放機
至於有人乃野, 相信比較甩皮甩骨

不過, 果人認為你話無見過死魚, 我就吾多信!
因為五月瓜最緊要女多, 求9其, 無陪訓, 好多好多女 吹都吾吹
(HK 3,5百 K女  都包吹)
覺得大Ching係神級!

判頭長仲有向5月瓜試過件19才 女女, 係吾準摸, 吾比掂果, 淨插, 你話5月瓜
去完瓜5瓜

相信大Ching食飯盒多, 真係吾知人間煙火!

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-15 02:07 AM 發表 查看引用來源

CHING如果CA咁好,點解重有咁多人另愿去CP都唔去CA,你答到呢個問題咪知點解囉!我只知有D人嫌遠,但係最大問題係唔安全,只係私人意見!
我問左好多ching , 舊同事, 都轉去 CA
遠就吾遠, 不過無火車, 玩夜左, 都系要坐白牌
至於安全
我早就問過判頭長, 以佢 20年叫雞功力
佢話無甘既問題 !
反正我地邊區都識人, "當地導友"又識KO

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-15 11:07 AM 發表 查看引用來源

大ching
好多謝你既指引
相信係你向CP玩得成功既主因

我就真係乜都無所謂,
我串d講句, 我吾信無乜女吾想跟我過夜,
我玩女女, 係玩到佢地好玩心,
我地向五月瓜都無人放機
至於有人乃野, 相信比較甩 ...
Ching你既然講到無女女想同你過夜,咁你重問得出D咁嘅問題?好似同你講嘅好有出入喎,唔知係係個樣勁靚仔定係有過人之長!我就一向係捉心理用腦嗰批,D女同你玩得開心,乜西都肯做啦,你連尼D都唔知,好難講得通喎!你朋友,你叫佢死心啦,好明顯佢無樣,無腦,無風度兼孤寒利毒嗰隻,無得救架啦,想服務,叫佢去SN算啦!

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-15 01:56 PM 發表 查看引用來源

我問左好多ching , 舊同事, 都轉去 CA
遠就吾遠, 不過無火車, 玩夜左, 都系要坐白牌
至於安全
我早就問過判頭長, 以佢 20年叫雞功力
佢話無甘既問題 !
反正我地邊區都識人, "當地導友"又識KO
咁重要去CP,都唔明你地係真傻定假痴!:smile_41:
20年白費啦!我同班朋友,擺明成班玩家,就算落CLUB溝女,定係去K玩,都未試過D咁野!重話玩咗20年?你問下D出來玩咗20年嘅,重會咁76?
比人拉咗咪知道識唔識囉!

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-15 02:42 AM 發表 查看引用來源

CHING,我同我D朋友出來玩,只有一個目的,就係要開心!所以我地比較玩得無所謂,因為我地知道希望越大失望越大,有時放開D玩可能重有驚喜!出來玩有D心得,唔知CHING用唔用得著,第一。叫女我地起碼一人會叫兩件 ...
你禁講好似系比女玩 多過你玩女喎:smile_45:

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-15 03:16 PM 發表 查看引用來源

20年白費啦!我同班朋友,擺明成班玩家,就算落CLUB溝女,定係去K玩,都未試過D咁野!重話玩咗20年?你問下D出來玩咗20年嘅,重會咁76?:l ...
米臭系 識ko:smile_41: 拉左米一樣要比$ 至多比小d 你5系以為5洗比呀

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-15 03:25 PM 發表
你禁講好似系比女玩 多過你玩女喎:smile_45:
另類玩法~~服侍女女

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-15 03:04 PM 發表 查看引用來源

Ching你既然講到無女女想同你過夜,咁你重問得出D咁嘅問題?好似同你講嘅好有出入喎,唔知係係個樣勁靚仔定係有過人之長!我就一向係捉心理用腦嗰批,D女同你玩得開心,乜西都肯做啦,你連尼D ...
I mean 女女想跟我過夜, (DJ 同我講過:幾個女女都想跟我走)不過我要返港
I said before : "我玩女女, 係玩到佢地好玩心"
試過HK 女女 同mame complaint 我 : 系勁開心

LKF 女又得, 得左!:smile_30:

你朋友,你叫佢死心啦,好明顯佢無樣,無腦,無風度兼孤寒利毒嗰隻,無得救架啦,想服務,叫佢去SN算啦!<

我上綱學到野
重教佢
佢都話work, 所以今次佢1Q 之女
都有d  service, but no 2Q, 佢好慶
不過佢系吾抵幫, 因為佢系向 CP

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-15 03:16 PM 發表 查看引用來源

20年白費啦!我同班朋友,擺明成班玩家,就算落CLUB溝女,定係去K玩,都未試過D咁野!重話玩咗20年?你問下D出來玩咗20年嘅,重會咁76?:l ...
係真傻定假痴<<<

我都問過佢, CP  K 應該吾岩佢玩, CP - SN OK
不過佢真系有20年功力, 佢話 CA 同 CP 1山之格, 但玩法吾同

( 就系 食得飽魚多, 都要食咸魚)
佢又真系76, 架
5 系使乜要我尼d 10貨仔(重系小上去) 教番佢皂女  :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆