上一頁下一頁
發新話題

快樂總是短暫。。p.1,3,4,5,7

收藏  |  訂閱
271  25.5k

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 kam1235 於 2015-1-18 06:48 PM 發表 查看引用來源
至少快樂過!雖然短…暫…!天涯何處沒芳草!呢到成片森林!HA!出來玩!唔好認真!認真受傷是自己!純屬吹…水
冇咩既,有小小唔捨得姐

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-1-18 06:51 PM 發表 查看引用來源
只要唔後悔既,就咁睇個post係好甜蜜,

真係感覺到當中發生既事

咁誇張,你咪好sweet^^

原來感覺可以走得好快。。

一直都相信我們會有緣份。因為有次去街冇打比對方,
竟然係地鐵都相遇,
但前日,約左黃大仙個站,講左會上車,
但個時我收唔到所以落左車,同一個車廂都可以見唔到,
感覺就來完咁,之後約番下一個站等,
我地大家見面個下我個人認為係最sweet既一笑,
k先生既笑容好含蓄,馬上把我抱實了,
仲meet住我塊面話做咩落車..
到番我地之前個碼頭公園,見到天上既星星,
我突然抱住佢話,我只係中意你抱住我就夠,
唔需要金錢堆砌既快樂,之後都錫我,
記得k 先生好中意深喉,今次我都忍住所以係有進步到,
但連埋酒嘔左出來,之後走個時奇怪大家眼神都唔同左,
可能大家各有顧慮,本身係想講分開,
但竟然把口唔知up左咩,個時想諗清楚再講,所以呑番落肚
但最後我有信息到講分開,可能認為我只係開玩笑

到琴日,本身去完飲酒之後搵佢同佢d fd,
我已經好醉好頭痛,
到走個時,我一句話諗得好清楚,
見到佢既眼淚好自然好自然流露出,
今次抱得我更緊,緊到我呼吸唔到,
我要求最後一次抱我訓,
去到房好正常咁抱住,只係輕輕咁打我Patpat,
之後硬住訓。睇佢訓到咁上下,
我竟然自己一個入走左。我只是忍痛而已。
你話愛我愛到唔想我走,因為你既自私
自己仲有感覺,所以想繼續唔想諗冇左我,
唔知係接受左我有另一伴既事實定開始已經想搶走我
我相信。。你會好快忘記我之後繼續食其他女。
2星期好小既時間,你有叫過話不如慢慢黎,因為想同我認真發展
但其

但其實,感情灘凍左已經唔係個回事,

完。。

回味過中甜蜜就好啦!

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-1-18 09:15 PM 發表 查看引用來源
回味過中甜蜜就好啦!

Yes,佢冇左我又唔會個天倒下

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 09:19 PM 發表 查看引用來源

Yes,佢冇左我又唔會個天倒下
冇既…任何一對…冇左邊個都5會有野…
只係大家緣盡…就開心黎開心散!

就已經好事一件啦…

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-1-18 09:22 PM 發表 查看引用來源

冇既…任何一對…冇左邊個都5會有野…
只係大家緣盡…就開心黎開心散!

就已經好事一件啦…

呢個係我單一想法,唔知佢係咪咁諗,有挽留我都唔知為左乜。唔想時間長回憶多大家辛苦

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 09:25 PM 發表 查看引用來源

呢個係我單一想法,唔知佢係咪咁諗,有挽留我都唔知為左乜。唔想時間長回憶多大家辛苦
大家清楚模式…長短5重要既
大家點維系先重要…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆