上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  49.8k

引用:
原帖由 失常少女 於 7/3/2015 08:48 PM 發表 查看引用來源
有無翻食 ?
冇,條女離左婚,一個人租唐樓住,又話冇錢交租,想我幫佢交租。。見唔對路,閃啦!

引用:
原帖由 leeyu 於 2015-3-7 08:54 PM 發表 查看引用來源

冇,條女離左婚,一個人租唐樓住,又話冇錢交租,想我幫佢交租。。見唔對路,閃啦!

單身自住同失婚女人其實好危險...醒目

引用:
原帖由 leeyu 於 2015-3-7 08:41 PM 發表 查看引用來源

係我話想同佢做愛,果日在佢屋企做完愛,在床上叫我買份儲蓄人壽。。。。

嘩…其實都好危險,上完如果唔認咪…不如做雞好過,明碼實價

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 09:53 PM 發表 查看引用來源
嘩…其實都好危險,上完如果唔認咪…不如做雞好過,明碼實價
都係風險投資:smile_o12:

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 08:37 PM 發表 查看引用來源
男人敵不過誘惑....
女人敵不過金錢....
未婚前我試過偷,婚後我無,最近一次14年個聖誕,係朋友有件好正,好索,著到好辣,身材完全係我dream body!佢搭我糖成晚埃埋我度,我朋友叫我地入房啦,但最後我都忍到,我同自己講老婆同個女仲係屋企等我,唉,要扑老婆又唔係唔俾我扑,算啦,我總之忍到!

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 09:58 PM 發表 查看引用來源

未婚前我試過偷,婚後我無,最近一次14年個聖誕,係朋友有件好正,好索,著到好辣,身材完全係我dream body!佢搭我糖成晚埃埋我度,我朋友叫我地入房啦,但最後我都忍到,我同自己講老婆同個女仲係屋企等我,唉, ...
你老婆e家係度做嘜 ?係咪同你一樣對住部電話篤~篤~篤 ?:smile_o01:

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 09:58 PM 發表 查看引用來源

未婚前我試過偷,婚後我無,最近一次14年個聖誕,係朋友有件好正,好索,著到好辣,身材完全係我dream body!佢搭我糖成晚埃埋我度,我朋友叫我地入房啦,但最後我都忍到,我同自己講老婆同個女仲係屋企等我,唉, ...
事情未必你想咁差, 女人結左婚有人追, 唔想比老公知del 晒apps 內容都有可能!

趁外面個感情未深, 要佢快手離職! 你地重有個女, 如果一向關係唔係咁差, 重有機!

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-3-7 10:05 PM 發表 查看引用來源

事情未必你想咁差, 女人結左婚有人追, 唔想比老公知del 晒apps 內容都有可能!

趁外面個感情未深, 要佢快手離職! 你地重有個女, 如果一向關係唔係咁差, 重有機!
點為之深 ?:smile_o01:我覺得開始左好難結束

睇完個心好酸:') 同好驚

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 10:08 PM 發表 查看引用來源
點為之深 ?:smile_o01:我覺得開始左好難結束
個歌星仔, 上晒雜誌有左就打胎!

幾多ching 自己好身邊人好, 有左明知係g 咪照結 ,預左綠帽!

明知無能力, 明知唔係照顧兩母子, 要養全家!

明知鑿老母棺才本致掂, 明知要跑山 , 咪照去!

人人選擇唔同的!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆