上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
107  29.8k

咁呢個小女孩一定好吸引呢?
希望有時間寫多兩筆

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2016-11-29 07:43 PM 發表 查看引用來源
咁呢個小女孩一定好吸引呢?
希望有時間寫多兩筆
同個女同事無野發生喎.... 約過出街...好難形容,但明白點解會未拍過拖...

引用:
原帖由 Sennn 於 2016-11-30 10:34 AM 發表 查看引用來源

同個女同事無野發生喎.... 約過出街...好難形容,但明白點解會未拍過拖...
明白點解未拍過拖,呢句可圈可點
有待師兄解釋

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2016-11-30 10:57 AM 發表 查看引用來源

明白點解未拍過拖,呢句可圈可點
有待師兄解釋
佢好沉迷動畫卡通,對同異性拍拖係完全無興趣咁,一d都無表現出尼,又成日宅响屋企。上次同佢上街,我算有face,話哂同佢溝通左五六年。

溝通左五六年......Ching你都用心良苦喎 ,咁有心機,有機會既!
可能佢就係沉迷响漫畫世界裏,怕現實會失望,所以唔肯走番出黎。:smile_39:

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2016-11-30 05:07 PM 發表 查看引用來源
溝通左五六年......Ching你都用心良苦喎 ,咁有心機,有機會既!
可能佢就係沉迷响漫畫世界裏,怕現實會失望,所以唔肯走番出黎。:smile_39:
做左五六年同事者....約緊佢過尼我屋企試PSVR,佢話遠,要諗諗....

引用:
原帖由 Sennn 於 2016-11-30 05:37 PM 發表 查看引用來源

做左五六年同事者....約緊佢過尼我屋企試PSVR,佢話遠,要諗諗....
佢都好心歸下喎!好唔願出街同抗拒社交

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2016-11-30 05:44 PM 發表 查看引用來源

佢都好心歸下喎!好唔願出街同抗拒社交
超級心歸,不過我覺得我係有機會,但係佢知我有女友...

引用:
原帖由 Sennn 於 2016-11-30 07:02 PM 發表 查看引用來源

超級心歸,不過我覺得我係有機會,但係佢知我有女友...
越有阻礙但你越覺得係挑戰
你有女友呢點就睇你點同佢演繹,如果佢俾你接近佢。超級心歸女都唔易靠近

重點係家姐肥左 有肚腩, 肥底既女人最正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆