上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  227.8k

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-15 11:22 AM 發表 查看引用來源
** Part 2 ** 浴室互相用口,,, 咩都冇發生, 少少甜少少咸, 大家不要太高期望:smile_30:

有一晚A先生話想同我過夜只係想攬住我訓, 唔係想搞 :smile_13:
(佢本身同我唔單止sex, 平時都係sweet type)

於是乎就去 ...
正 好想知你最後被調較成點:p

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-19 11:17 AM 發表 查看引用來源

昨夜 ,你用我建議的方法diy 了,一解痕痕之苦?
唔話你知 嘿嘿嘿

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-19 09:20 PM 發表 查看引用來源

唔話你知 嘿嘿嘿
肯定有diy la,唔話我知,念著男人顏射呢

PART3:被調教用口 @ 沒有condom的晚上

上回講到A先生冇買domdom 去我屋企過夜, 大家一齊沖涼互相用口之後就覺覺豬~
訓到半夜個衰仔又係咁錫我錫到自己硬晒,見佢咁慘我就樹左落去幫佢含

由於當時唔太識點含同調情,除左成條放入口含同啜,真係冇咩技巧可言。
最後,佢慢慢教我。。。調教我。。。

用條脷由大脾內側開始奶下奶下,間中錫下大脾,邊奶大脾邊摸細佬。
條脷由大脾慢慢向細佬方向奶。。。奶到去龜頭到用條脷打圈,間中輕輕含下龜頭又奶下,
再黎先奶暈全條JER,間中用手輕輕鍊下個袋。。。奶袋袋時候就用手chok下細佬....
最後先成條放晒入口,係咁一邊含,啜,奶兼發出雪雪聲:smile_47:

基本上佢係佢一路口述,我一路跟住做,到後尾佢都唔係好講到野,
淨係識得嗌 好!舒!服! 同埋呻吟。 佢呻吟得愈爽,我就愈想落力D令佢舒服。

含左陣,佢話想企起身... 睇住我幫佢含L...............
我乖乖地跪左係到幫佢含,除左含,怇會叫我望住佢奶龜頭同埋條柱,
後尾我擺番成條入口含果時,又繼續係口裏面用脷LIU下~之後佢開始自己輕輕郁左幾下,屌我個咀。。。
一路大叫:唔得喇~好想要你~好想強姦左你呀!
一聽到佢咁講我都好HIGH, 淫底由此被開發。

過多一陣佢依然係咁呻吟,話好後悔冇買DOM,好舒服呀!!
最後佢講左幾次 好爽呀~好想射呀!................話口未完我就feel倒成口都係佢d 精... 就係咁第一次被佢口爆左~

事後佢話真係好舒服~~唔知有冇人同佢一樣,好鍾意我一路奶一路有D雪雪聲又或者係我自己都會發出唔唔聲...佢話一聽到我發出呢D聲會覺得好HIGH嫁喎...

今次比較長~繼續冇埋牙。。。。。。希望大家唔好嫌悶啦~
多謝觀看~

PART 4: 未諗到 打邊個單好~~

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-19 09:50 PM 發表 查看引用來源
上回講到A先生冇買domdom 去我屋企過夜, 大家一齊沖涼互相用口之後就覺覺豬~
訓到半夜個衰仔又係咁錫我錫到自己硬晒,見佢咁慘我就樹左落去幫佢含

由於當時唔太識點含同調情,除左成條放入口含同啜,真係冇咩技 ...
比人吊個咀爽晤爽,好多男人愛看女仕的含能樣,雙方更high.你
4隻手指指按JJ上方手指公按九身,形成平面狀態,先先慢慢按按chok chok ,脷尖係頭上啜啜及打圈,人體奧妙,你當埸見條九九勁快速硬起來,此時,要成條含入囗,脷尖微向上接受硬九九的進攻,會感受咩叫硬九九的狀態。你可以只打開個囗叫他全程吊個咀仔,你會輕鬆好多

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-19 10:19 PM 發表 查看引用來源

比人吊個咀爽晤爽,好多男人愛看女仕的含能樣,雙方更high.你
4隻手指指按JJ上方手指公按九身,形成平面狀態,先先慢慢按按chok chok ,脷尖係頭上啜啜及打圈,人體奧妙,你當埸見條九九勁快速硬起來,此時 ...
比人吊咀個畫好淫嫁啵
你似乎好like 吊 咀

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-19 09:50 PM 發表 查看引用來源

由於當時唔太識點含同調情,除左成條放入口含同啜,真係冇咩技 ...
下次可以試吓奶眼眼,仲正!

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-20 12:01 AM 發表 查看引用來源

比人吊咀個畫好淫嫁啵
你似乎好like 吊 咀
又晤係特別要另個咀,個畫面夠淫,好啱個你咖

當宵夜吞佐?

吊你個咀,甘正。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆