上一頁下一頁
發新話題

[原創作品]飛機上的調情 (第二季,#56,71, 81,95,96)

收藏  |  訂閱
119  59.5k

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-7-15 02:11 PM 發表 查看引用來源

咁要幫我補下習喎,Miss
「錄」音,JJ就一「碌碌」

Nice

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-15 05:48 PM 發表 查看引用來源

「錄」音,JJ就一「碌碌」
Yes miss, 仲有咩教我

Very nice, pls keep going

Ep4
Gordan & Jan互動遍

我全程被動咁睇住 Jan, 佢一手扶住我支棒,就坐上來,一入果下可以好清楚咁聽到佢d水聲,一種又濕又温暖嘅感覺包圍住。同時Jan叫:「啊!好正呀,終於插入咗啦!好正!啊。。。好入呀。。」佢一路叫床,一路擺動佢條腰,令我支棒去探索佢陰道內每一個敏感点。

然後我見到 Jan雙手揸起佢自己果對豪乳,佢已經咪起雙眼,條腰就前後咁擺,主要係磨擦佢已經凸起左嘅陰亥。我就訓底用2隻手扶住 Jan條腰,間吾中向上頂一下,Jan好享受成個過程,我隻眼冇離開過 Jan個樣,望住 Jan咬住唇好想叫出來個樣,真系令我好興奮。突然感覺到 Jan下面收縮一下一下,個龜頭比佢吸啜住咁,Jan開始叫出來:「好舒服呀!插得好。。入!!我。。就。。到!」Jan條腰越擺越快,佢悶住叫發出声:「我。。到。。。啦!」然後Jan嘅小腹震下震下。我亦忍吾住好想射,我問 Jan:「我都就快射。。你想我射去邊度?」Jan:「射我個胸啦!」我抱起 Jan同時抽離 Jan嘅身體,Jan雙手打開佢件恤衫,而我已經向佢果對豪乳發射:「呀!。。我射。。啦!」仲射咗3下,2下中目標,一下中佢條頸。

Jan都未抖順條氣就起身清理身上嘅精華,然後好快手拎番粒玩具同條底底。Gordan都知排餐時間好短,所以都快快手著番自己條褲。2分鐘吾到,Jan就拖住 Gordan離開休息室。而 Gordan就返去自己同 Zoe 個位度。

之后 Zoe同 Gordan傾咗好耐,到差吾多廣播話飛機仲有10分鐘就開始降落。Zoe同Gordan都好吾捨得。
Gordan:「不如我做完野,去陪你玩幾日先返香港囉?」
Zoe笑住咁答:「等我想下先啦?我都未咁認識你!」

《完》

後記
一開始寫其實只係想寫下一對男女在某個時間,某個空間相遇,由吾識到互相產生興趣。旅程可能係短途,又或者係長途。

Zoe因為同男友嘈,自己去散心,遇上 Gordan, 冇準備之下發生小小關係,之后對 Gordan產生興趣,但佢同男友只係冷戰中,佢會吾會向Gordan坦白呢?

Gordan個背景一直冇講到,因為呢個吾係故事重点,最後Gordan提出陪 Zoe去玩,係真心想 Zoe開心,佢冇諗過咁做最後有冇可能會傷害到 Zoe。

會有第三季?

引用:
原帖由 hondaeuror 於 2019-7-19 03:38 PM 發表 查看引用來源
會有第三季?
應該冇第三季

咁快完事呀

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-19 09:16 PM 發表 查看引用來源
咁快完事呀
大佬呀!飛機空姐休息室!吾係酒店房呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆