上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
140  6.8k

唔好咁虛偽啦,後悔D乜?
你情我願,無高潮過?你期望D乜野?
又要做,做完又後悔.
都唔再講將來男朋友老公接唔接受你.
問題你知唔知自己追求D乜野?
同咁多人上床,仲渾噩?
莫講人地點睇你,你點睇你自己呢個先係大問題.
人一世物一世,連"後悔"呢2個字,仲要試多幾次先滿足?

我係咸濕,係自私.
梗係想人地條女獻身,做性工具,自己條女只得我搞.
呢D明知嫁啦.

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 12:35 AM 發表 查看引用來源

咁真係委屈咗你自己喎!
不過你都幾好,唔會去揾Sp係唔想對唔住佢!👍🏻
唔搵Sp就唯有自己性幻想下

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-6 01:02 AM 發表 查看引用來源

唔搵Sp就唯有自己性幻想下
Haha~一係睇多D av,一係自己買多D性玩具diy!

樓主係咪咁進取?
群體性交,果段時期有另一半?
進取喎.

我又唔係你邊個,
但你自己有哂預謀,派幾頂帽.
淫底你自己爽過,以家無得"咁爽",後悔乜乜物物.
我知,曾經滄海難為水.
我都玩過大波妹,我知.

就算比你再揀,你嘅性需要話左比大家知,你都係咁做.
唔知你怪自己D乜乜物物.
還是想搵個支持你群體性交嘅老公?
玩法太多種,唔係個個男人接受.
可笑在插你果班男人,自己都唔支持自己女人獻身比其他人插.

樓上師兄好L燥咁

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 6/10/2019 03:47 AM 發表 查看引用來源
...
唔知你怪自己D乜乜物物.
...
我睇唔到樓主係真心怪自己,反而覺得佢有少少講風涼話嘅意味。

呢,即係譬如好似小弟呢啲踎緊50呎劏房嘅毒男,住荃灣二陂坊冇𨋢嘅唐樓。

你有意無意走嚟向小弟建議:"西半山啲中價屋苑都叫做住得過嘅。維港夜景好靚,住落好難返轉頭。所以要珍惜呢個家,你明唔明呀...?"語氣似足林鄭,誠懇又貼地。

我睇住自己住緊個狗竇連屎坑都冇個,唔識回應,唯有點頭傻笑。

引用:
原帖由 @Sze若 於 2019-10-6 01:49 AM 發表 查看引用來源
樓上師兄好L燥咁
因為我覺得佢好虛偽,
第二,我覺得佢咁做,係無誠實面對過自己性需要.
第三,再欺騙他人,以為有人迫佢去群體性交.
唔好忘記,無人迫佢,係佢有性需要而尋求多名男士向佢性交.

爽完之後,後悔以家無得咁爽.
你地仲好似好同情佢咁.
有無咁可憐啊?

出得黎玩,玩到多人性交,有哂預謀,係有預謀明顯唔玩唔心熄.
仲講咩後悔?

我尊重佢性自由,佢派帽唔關我事,
但唔好咁虛偽,佢一心掛住當時群交嘅爽,無悔意.
你地睇唔出?
咁我到底支持佢D咩?
講得白D,根本無後悔到啊,咁我味支持你走返舊路囉.
你要爽,我呢D順民,點阻止?我又唔係你男朋友.

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 2019-10-6 04:43 PM 發表 查看引用來源

因為我覺得佢好虛偽,
第二,我覺得佢咁做,係無誠實面對過自己性需要.
第三,再欺騙他人,以為有人迫佢去群體性交.
唔好忘記,無人迫佢,係佢有性需要而尋求多名男士向佢性交.

爽完之後,後悔以家無得咁爽.
你地仲好似好同情佢咁.
有無咁可憐啊?

出得黎玩,玩到多人性交,有哂預謀,係有預謀明顯唔玩唔心熄.
仲講咩後悔?

我尊重佢性自由,佢派帽唔關我事,
但唔好咁虛偽, ...
呢位師兄好躁底
我偏文章令到你咁嬲真係唔好意思
依到係一個大家分享既平台
如果你覺得我太虛偽睇唔落可以唔好睇,你黎回覆係想我俾D咩回應你呢?
再者,想答返你我從無表達過被強迫性交,所以唔好自行亂轉達我既意思
呢到都無人可憐我,大家都只係分享、傾計咁既對話。我都唔需要人既支持,再強調只係分享自己曾經既經歷,而之後都無再做過呢類活動。你都知自己唔係我男朋友,所以唔需要為左個同自己無關係既人咁激親自己
祝你搵個好女朋友,千祈唔好似我咁🤞🏽

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 01:04 AM 發表 查看引用來源

Haha~一係睇多D av,一係自己買多D性玩具diy!
睇AV係我嗜好🤣

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-6 12:21 AM 發表 查看引用來源

Role play?
會呀,另外亦會玩下SM,試下不同的sex

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆