上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.6k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-28 02:44 PM 發表

我冇記錯嘅話 你好似試過買馬賽(唔記得win定大細) 千幾銀一場 ! 係咪 :034:
YUP...不過我賭馬 LIKE MORE THAN FOOTBALL...

馬賽同我冇乜緣架....好似D女仔唔夾就係唔夾..同BALL一樣....冇得講

車車個名真系令我想入非非:027: :027: 。。。。。。。車車你得唔得啊:131: :131: 。。。。D波:097: :097:

引用:
原帖由 土豆  於 2008-4-28 02:51 PM 發表
車車個名真系令我想入非非:027: :027: 。。。。。。。車車你得唔得啊:131: :131: 。。。。D波:097: :097:
見個名已經咁HIGH....???見到真人未........

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-25 02:23 PM 發表
小妹第一次出post 請多多支持

25/04 : 隆斯基爾對哥登堡 大  ----- 好好彩咁中咗

26/04一場早場 : 山形山神對福岡黃蜂 大 ----- 衰咗 :029: :029: :029:

27/04 : 些路迪對 ...
同路

西布朗大:098:

引用:
原帖由 土豆  於 2008-4-28 02:48 PM 發表
西布朗大,我希望你中啦,不過我就買左細,以前西布朗主場一開1.5都未試過有好結果,通常都輸0比1或1比1,但系今場如果一贏就上英超,一年多幾千萬英鎊,所以我覺得會博,不過下場對手系昆士柏流浪,就算作客都 ...
好好嘅分析 :036: :036: :036:

引用:
原帖由 土豆  於 2008-4-28 02:51 PM 發表
都話咗比三中兩 咁你話得唔得 :027:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-28 02:54 PM 發表

見個名已經咁HIGH....???見到真人未........
唔見咯,愛賭的女人一般。。。。。我有次去澳門賭場,見到一個女仔好靚,真系非常非常靚,之後過左10個鐘,再入去賭場見到同一個女仔,個女仔真系好醜,非常非常醜。。。。。所以都系唔見好過見。

引用:
原帖由 土豆  於 2008-4-28 02:59 PM 發表

唔見咯,愛賭的女人一般。。。。。我有次去澳門賭場,見到一個女仔好靚,真系非常非常靚,之後過左10個鐘,再入去賭場見到同一個女仔,個女仔真系好醜,非常非常醜。。。。。所以都系唔見好過見。
:046: :046: :046:咩意思先 你.........................:043: :043: :043: :029: :029: :029:

她只 $10,$ 20  玩下姐  何况只有懶女人不美

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆