上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔贏錢秘笈 (*-*) \/

收藏  |  訂閱
157  9.0k

引用:
原帖由 beebee_001 於 2008-7-31 01:39 PM 發表

發達仔,如果真係跟你我驚變破產仔:044:

九成破產嘅人都係因為借左錢無錢還.
以前香港未有波賭, 我爛賭鬼上網用信用卡賭就差啲攪到前途盡毀.
好在比人點醒咪爭信用卡數, 搵銀行借份月供貸款至返到轉頭.
如果唔係我諗依家我真係還息還到破產.

爛賭鬼格言: 千祈咪借錢賭, 贏輸平常心.

自從比前輩點完, 呢兩三年平常心無壓力賭單場, 算係修成正果.
只可惜賭性太重戒唔甩, 唯有諗計吊住氣命.

ching點解又會跟我同路會變破產仔?

紅鑽場波依家落飛最勁係"大"由1.72落到1.68, 依家去到1.65.
拜仁W由1.65落到1.6, 以全世界覺得佢贏嘅氣勢, 落得唔夠決心同狠.
讓球和由3.7落到3.65, 呢瓣落飛就最奇怪.
又要拜仁W, 又要落讓球和, 爛賭鬼聞到"下盤"陣味.

回覆 #92 發達仔 的帖子

係囉 ~ 我正想問 ...
點解唔買 +1 撘 讓[和] 呢 ?
咁萬一紅鑽 win or 和 都有 +1 收番本 ,
如果拜仁 win 一粒咁都有讓和賺番些少 !
請你指點吓我 , thx :023:

全世界HONG KONG 初盤是最高    可能和

我諗住買小= =??

大家點睇

回覆 #95 joecake2031 的帖子

買     我都買:071:

引用:
原帖由 siusunmike 於 2008-7-31 05:39 PM 發表
係囉 ~ 我正想問 ...
點解唔買 +1 撘 讓 呢 ?
咁萬一紅鑽 win or 和 都有 +1 收番本 ,
如果拜仁 win 一粒咁都有讓和賺番些少 !
請你指點吓我 , thx :023:
我爛賭鬼好少以保本策略攻一場.  保住唔駛輸但放棄贏嘅機會.
每日起碼有三幾場, 輸完一場, 下場再殺.
三場中兩場就肯定有錢執, 如果用每場保本策略, 中晒三場都可能贏得少少.

單場保本方法係收到料搵一場大大注同狗會搏生死.
我爛賭鬼一日賭咁多場, 輸一兩場無問題, 最緊要月尾埋單有錢執.
所以一個月賭成一二百場波, 最後只係為左贏十幾廿注.

我買和 加 讓球和 係想令平均回報有1.8.  
今晚四場我會落五注, 目標中三場收六七注

我見 1:0 0:0 0:1 都回飛~

成日諗買邊邊- -""都係買小算.....

我鍾意買回飛:131:

不過講真- -對紅 今季應真冇咩信心= =""
預期佢有料打by 仁既話....平時唔洗踢得咁辛苦啦- -""
而by仁唔夠攻力....

睇好0:0   0:1

回覆 #97 發達仔 的帖子

啊 , 明白了 !
thx 指點 ~

咁我就跟吓你既方啦 :036:

呢場早波真真無信心.
不過爛賭無計, 都要落一注玩.
兩隊波近況都無路捉.
球員教頭攤路盤口都唔係太大信心.
等今晚巴甲有路捉再殺過.

巴甲主隊惡到爆, 弱隊主場都變老虎.
不過都有幾多假波, 今晚就有隊近兩場都踢得好假, 幫莊做野殺上盤.

夜啲再詳細同大家講.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆