上一頁下一頁
發新話題

名不虛傳之妹妹篇

收藏  |  訂閱
149  24.7k

引用:
原帖由 baozakeruka 於 2020-3-22 22:11 發表 查看引用來源
今早收工,見周身散晒,的氣心肝去MK 搵姊妹花。之前係度做功課已經索資料,所以打個輪就約好咗。家姐已經忙緊,所以係妹妹幫我嘅。真係唔講得笑,好耐未試過可以有人dup得咁(中)嘅!唔係話好溫柔嘅洗牌式摸摸,而係堅砌堅LOK骨!有啲 ...
我都想搵返個按得之人,之前觀塘按開一個,我諗已經上咗岸,搞到家吓無得按!

引用:
原帖由 dell-intel 於 2020-3-27 18:15 發表 查看引用來源

我都想搵返個按得之人,之前觀塘按開一個,我諗已經上咗岸,搞到家吓無得按!
這間包你滿意!

回覆 90# dell-intel 的帖子

唔緊要啦,我淨係試咗妹妹,啲功力真係好好。你可以trytry。

回覆 89# 神州行 的帖子

我都係諗住將自己嘅經驗分享比大家,希望可以在此作出貢獻。而且有必要講明係正骨or ///。 起碼大家就可以心中有數,唔駛估估下。

引用:
原帖由 baozakeruka 於 2020-3-28 21:11 發表 查看引用來源
我都係諗住將自己嘅經驗分享比大家,希望可以在此作出貢獻。而且有必要講明係正骨or ///。 起碼大家就可以心中有數,唔駛估估下。
當然冇問題喇!

但是有某些人(可能是同一人,或是某幫人)
唔抵得他人出新帖,
又會話你同另外一個新帖的師兄,加埋我是同一人分身出來說話嘞!

永遠將自己你行為代入他人身上!

姊妹花好早想去試下!

引用:
原帖由 knpp2007 於 2020-3-28 22:27 發表 查看引用來源
姊妹花好早想去試下!
這間包你滿意!

引用:
原帖由 神州行 於 2020-3-27 17:44 發表 查看引用來源

現在想番起來,之前未有兩個正骨新帖,
一年多以來都是只有那個舊帖。

可能某人給了些資料比其他人去幫襯後,
同家姐發出此訊息:
(我送咗咁多客比你,咁點先?)

另外一句是他心中的話:
(要人以身相許)

但是得不到回應 ...
舊帖某人走過來說:新帖同舊帖咪一樣,地址一樣,電話一樣,
有什麼不同?

兩個新帖都是標榜正骨!!!

舊帖內容就是越傳越離譜,說到像邪骨,
又說她們可以什麼……,令人誤會。
咁就不一樣喇!

但是樓主冇走來纠正、澄清。

2018年的帖,不是舊帖,是新帖嗎?
任何一個人上網都不會有新不看,去看舊的嘛?

這一百多位去問新帖拿資料的師兄,
肯定未去過,而又冇看舊帖喇!

咁簡單的答案,仲要問人?用吓腦喇!
難道這一百個又是我的分身?

其實由香討過來新網站的只有是會員才可以登入。
除非以前在香討出報告的,好多都有多個身份,可以將帖推來推去。
我又不是經常出帖,只有經常出帖才會有多個分身。

某人話不是隨便給電話他人的?

而某人(可能是分身或是同一批人),
又故意將某師兄的對話內容相片,
放大電話擺上網。

你鍾意這樣做,冇人會批評你的。
但是唔好自己可以,人哋不可以!
只許州官放火,不許百姓點燈!

還有說比太多人電話,有人上去掃場會累死人?

笑鬼死人咩!
咁四台有1000多個場,有哂電話、地址,
仲容易做嘢啦!
使鬼上這個網去逐個報告睇呀!

況且她們是正骨場,要掃都去樓上骨掃先啦!
又係要用腦嘅時候嘞!

回覆 84# 神州行 的帖子

那個我就不用了,反而全身按就是我最需要的了。周身散晒時真係好有用呢。

回覆 95# 神州行 的帖子

hahaha,不打緊,老子見慣不怪了。謝謝關心。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆