上一頁下一頁
發新話題

包養越南女大學生篇 (持續更新)

收藏  |  訂閱
150  112.9k

求Ching PM相, thanks 😎

求師兄PM相🙏😎

又引出大量PM怪🤣

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-19 18:26 發表 查看引用來源

滯留錦慘? 有無女?
都唔係好惨,越南是个令男人樂不思蜀的好地方,我有時都会去河內玩,有機會就見過面一齊玩,我常常去北寧玩,果度就好似東莞的【娼】盛

引用:
原帖由 Whatdabeef 於 2021-6-22 11:46 發表 查看引用來源

都唔係好惨,越南是个令男人樂不思蜀的好地方,我有時都会去河內玩,有機會就見過面一齊玩,我常常去北寧玩,果度就好似東莞的【娼】盛
師兄,暫時唔好去北寧,現在疫情重災區來的

師兄, 我又想收PM睇靚女呀!

求Ching兄pm,多謝

ching謝謝pm相片

#7  越南女仔都好鍾意名牌,我早排趁佢生日,送左部iphone 俾佢,佢開心感動到攬住我,而當晚就特別熱情。我同過唔同年齡 0既 女仔扑野,我覺得下面多唔多水因人而異,但年輕0既彈性,窄同緊,上左年紀0既女真係好難比,可能22 歲女經驗唔算多,通常好快吊到反白眼,我更加enjoy 奶佢下面,奶到佢嗌到拆天,對腳夾住我個頭仲用手想推開我,欲拒還迎,然後佢幫我含,不停吞吐,我第一次口爆佢佢唔識吐吞晒落肚,真係睇到都覺得正。如果唔係年紀相差太大,真係可以長遠 d

引用:
原帖由 daifai2008 於 2021-6-22 22:06 發表 查看引用來源
#7  越南女仔都好鍾意名牌,我早排趁佢生日,送左部iphone 俾佢,佢開心感動到攬住我,而當晚就特別熱情。我同過唔同年齡 0既 女仔扑野,我覺得下面多唔多水因人而異,但年輕0既彈性,窄同緊,上左年紀0既女真係好難比,可能22 歲女經 ...
插到反白眼真係正, 有冇試下同她玩下玩具?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆