上一頁下一頁
發新話題

有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
131  34.0k

佢會唔會打冷震架,因為你吸個下應該係最敏感既時間
引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-13 10:09 發表 查看引用來源
可以說有也可以說沒有   
口爆通常都是最後的 但有時候如果老公不累 可以再來一次的話
我都會很小心的先替他吸乾淨

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-9-13 10:26 發表 查看引用來源
有可能錯過黃金5秒?

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-9-13 10:26 發表 查看引用來源
整個人嗎? 好像沒留意到 但的確感覺到他在我嘴裡跳動得挺厲害

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-13 11:08 發表 查看引用來源

有可能錯過黃金5秒?
師兄,唔係叫黃金10秒咩??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-13 11:08 發表 查看引用來源

師兄,唔係叫黃金10秒咩??
約數黎啫, 可能各人有唔同, 正如有d人快有d人慢d咁
你係幾秒呢?

應該係震緊喇
引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-13 11:08 發表 查看引用來源

整個人嗎? 好像沒留意到 但的確感覺到他在我嘴裡跳動得挺厲害

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-13 11:19 發表 查看引用來源

約數黎啫, 可能各人有唔同, 正如有d人快有d人慢d咁
你係幾秒呢?
師兄講得無錯,基本其實唔止10秒。
女人投入就會一做完起身追番黎反含,等個男人叫救命,我覺得1,2分鐘內都係投降時間。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-13 11:41 發表 查看引用來源

師兄講得無錯,基本其實唔止10秒。
女人投入就會一做完起身追番黎反含,等個男人叫救命,我覺得1,2分鐘內都係投降時間。
骨兄, 係咪完左要耐d先硬得返?

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-9-13 11:25 發表 查看引用來源
應該係震緊喇
雖然我不會像某位女生一樣說自己很喜歡射在嘴裡的味道
但那個場景確實挺美妙的 溫馨加點幸福

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-13 11:50 發表 查看引用來源

骨兄, 係咪完左要耐d先硬得返?
師兄你家陣係唔係玩整古,你自己未試過咩??
1Q完左,有猛料D既師兄應該唔軟,硬住係女生體內,兩個人抖下flirt下又可以抽插過架啦。
再唔係,1Q完左,10分鐘左右又已ready再大戰過都有,不過呢家野因人而異,我意思要睇,男既體能外,仲有女既質素。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆