上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  438.5k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-10-30 13:46 發表 查看引用來源
我估系:好想㗳人!
師兄,乜唔係非姦即含咩??
即唔想被姦,乖乖地含左先。

引用:
原帖由 brandy888 於 30/10/2021 13:45 發表 查看引用來源
系咩,但冇c9食我既!😪
唏,揾個師奶食幾咁唔容易呢?只要個老婆成個師奶咁款,返屋企關埋門慢慢食,由頭食落尾又得,由尾食上頭都得,得咗😬

更新
約左佢聽日一點海港城見,我話我有d野想買,叫佢幫下眼,比d意見。 借d e問佢,會唔會阻佢返屋企煮飯。咁過左陣,佢覆我話可以陪我買野,唔阻佢,咁我順勢話請佢食埋dinner,佢話ok😈

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-10-30 08:26 發表 查看引用來源
好人同好淫都好受歡迎🤭
真! 以前HR有個女同事,講嘢淫慣,講笑話屌佢,佢會話任屌~

聽下都開心

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-10-30 10:30 發表 查看引用來源
樓主更新下啲對話內容黎睇下😝😝
盡力將有印象又記得既報告。

引用:
原帖由 88yes 於 2021-10-30 10:35 發表 查看引用來源
C9對答如流
仲要幫你整硬
仲口花花過師兄你

但唔知係咪對個個都咁

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-10-30 12:33 發表 查看引用來源
師奶多野講又自動搭咀...一般都食得....我好熟啲師奶性格😂😂😂😂
真的嗎?

你會令我對好多c9有好多幻想~

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-30 16:53 發表 查看引用來源
更新
約左佢聽日一點海港城見,我話我有d野想買,叫佢幫下眼,比d意見。 借d e問佢,會唔會阻佢返屋企煮飯。咁過左陣,佢覆我話可以陪我買野,唔阻佢,咁我順勢話請佢食埋dinner,佢話ok😈 ...
聽日一點去海港城睇下你兩個蛋散乜嘢樣先🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Sennn 於 2021-10-30 16:53 發表 查看引用來源
更新
約左佢聽日一點海港城見,我話我有d野想買,叫佢幫下眼,比d意見。 借d e問佢,會唔會阻佢返屋企煮飯。咁過左陣,佢覆我話可以陪我買野,唔阻佢,咁我順勢話請佢食埋dinner,佢話ok😈 ...
機會留俾射精既人,呀唔係,係留俾有準備既人,師兄聽日準備好啊記得。

引用:
更新
期待師兄長細報告😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆