上一頁下一頁
發新話題

R 下水吹

收藏  |  訂閱
238  13.5k

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 13:23 發表 查看引用來源

佢話只可以佢望🤣
佢講呢句既時候都幾冧
因為感覺只屬於佢☺️
佢係到個時咪係佢 唔係度個時就理七佢

妳對奶唔大咁有幾大先,大又唔一定係巨乳先叫大嘅!夠玩都唔差架啦!

唔鍾意體力勞動會鍾意女人係上面un,因為呢個姿勢主動權係女人到,男人機本上發唔力,抽插時速度同力度完全女方控制,變相射嘅時間都由女人掌握。

妳個胸壓實佢梗係興奮,成對波餅軟淋淋,邊個男人咁鍾意。
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 12:20 發表 查看引用來源

不過我對奶吾大 腳都吾靚😅但係佢話佢最中意女上 話視覺上會好正同埋可以做懶豬又爽 ⋯係咪爽就要問你地😂佢仲話女上訓低係佢身上面~我胸壓佢歌種感覺都好興奮🤭 ...

引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 12:20 發表 查看引用來源

不過我對奶吾大 腳都吾靚😅但係佢話佢最中意女上 話視覺上會好正同埋可以做懶豬又爽 ⋯係咪爽就要問你地😂佢仲話女上訓低係佢身上面~我胸壓佢歌種感覺都好興奮🤭 ...
係架,之後男嘅捉住女仔pat pat用力向上頂,女仔會好high!

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-7 12:48 發表 查看引用來源
係啊,我細粒。
即係矮。
細粒可以抱住插!😉

睇點會蝕,就算揸落妳到都唔會蝕啦!唔通揸下妳對波就會瘦咗咩!妳正先有人睇有人想揸啫!係咪。
如果我係女,見到有咁多男人昅住我,我都有優越感。
我有時係街同啲女擦身而過,見到啲女行過都擰番轉頭望我,自己都開心。
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 12:24 發表 查看引用來源

我同佢只係試過低胸咋
佢話比人睇洩曬 🤣

引用:
原帖由 little_princess 於 2021-12-7 12:07 發表 查看引用來源
我都想試下role play 但唔識。我又無長腿又無大胸。😅
睇多幾套咸片攞靈感囉, 寫劇本唔難, 如果你中意寫o野o既話
難係難在另一半要配合, 要記得d 情節, 又或者兩個人都轉數好高, 偏離o左o既話自由發揮另一個人都可以接到落去

我覺一個扮學生,一個做色狼,拖佢埋一邊玩強姦最刺激。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-7 11:48 發表 查看引用來源

咪指導緊囉!
真o架, role play 的確係萬能o架
逼真兩個字直頭係絕招, 尤其是這款玩意, 非常好o既理由引導到對方出手重d
等佢習慣o左囉, 就隨時都可以大大力咁打我 ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-12-7 13:49 發表 查看引用來源

睇多幾套咸片攞靈感囉, 寫劇本唔難, 如果你中意寫o野o既話
難係難在另一半要配合, 要記得d 情節, 又或者兩個人都轉數好高, 偏離o左o既話自由發揮另一個人都可以接到落去 ...
師姐應該精於此道!😉

係街偶然見到有女真空透點,睇到腎上腺素急升。下面立即扯旗。
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 12:28 發表 查看引用來源

😂
男人都揀真空
係咪因為有刺激感
視覺享受

容易手多多🤔️

附件

佢唔俾妳豪俾其他人睇,但佢自己又周圍昅女呢,咁點計!
青春時唔show,唔通一把年紀先show出黎?到時妳叫人睇都難。有啲嘢係要趁青春先做,尤其女人。
引用:
原帖由 la_ke2 於 2021-12-7 13:23 發表 查看引用來源

佢話只可以佢望🤣
佢講呢句既時候都幾冧
因為感覺只屬於佢☺️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆